Antena Meniu Search
x

Clanul Cordunenilor cere ajutorul Poliţiei. Război cu interlopii lui Vandam

Petronel Corduneanu, unul dintre membrii celebrei familii de interlopi, a făcut reclamaţie la poliţie, după ce Jean Mărăraş, din clanul rival Vandam, l-ar fi înjurat şi ameninţat cu moartea.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 10:54

Clanul Corduneanu cere ajutorul Poliţiei în războiul pe care îl are cu familia rivală de interlopi a lui Vandam
Clanul Cordunenilor cere ajutorul Poliţiei. Război cu interlopii lui Vandam - Arhivă

Petronel Corduneanu, unul dintre membrii celebrei familii de interlopi, a făcut reclamaţie la poliţie, după ce Jean Mărăraş, din clanul rival Vandam, l-ar fi înjurat şi ameninţat cu moartea.

Ieri, Jean Mărăraş, unul dintre membrii clanului Vandam Constantin, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrvit unor surse din cadrul poliţiei, citate de ziaruldeiasi.ro, în 15 mai, la ora 15.30, Petronel Corduneanu s-a întâlnit într-un birou notarial cu cei din clanul Vandam: Jean Mărăraş, Constantin Vandam, Constantin Narcis, Constantin Caleea.

S-a iscat un scandal în toată regula, clanul Vandam ameninţându-l pe Corduneanu cu moartea.

Petronel se afla deja în notariat când au intrat cei din clanul Vandam. Unul dintre ei ar fi început să îl provoace pe Corduneanu, moment în care a izbucnit un scandal.

Angajaţii biroului notarial au apăsat butonul de panică, iar cei din clanul Vandam au ieşit afară.

Jean Mărăraş, din clanul Vandam, reţinut după ce l-a ameninţat cu moartea pe Petronel Corduneanu

Chiar şi de afară, Jean Mărăraş a continuat să-l ameninţe cu moartea pe Petronel Corduneanu. În urma acestui conflict, Petronel Corduneanu a făcut reclamaţie la Poliţie, iar joi la amiază, Mărăraş a fost reţinut pentru 24 de ore.

Avocatul acestuia din urmă, Cristian Curcă, a spus că „o simplă contravenţie pentru tulburarea ordinii publice a fost interpretată ca fiind infracţiune din cauza notorietăţii autorului“.

Jean Mărăraş este fratele lui Constantin Vandam, fiind, la 21 de ani, unul dintre cei mai violenţi membri ai clanului. Acesta l-ar fi ameninţat cu o sabie pe unul dintre membrii clanului Corduneanu în urmă cu câţiva ani, fapt ce i-a crescut „notorietatea“ printre interlopi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Clanul Cordunenilor cere ajutorul Poliţiei. Război cu interlopii lui Vandam