Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand, reacție după rezultatul remarcabil de la alegerile locale: "Așteptăm rezultatele oficiale. Rămânem vigilenți"

Clotilde Armand, candidatul susținut de PNL și Alianța USR-Plus pentru alegerile la Primăria Sectorului 1, a obținut un rezultat remarcabil, exit-poll-ul Avangarde și sondajele de opinie arătând că a obținut un avans de circa 10% față de Dan Tudorache, candidatul din partea Partidului Social Democrat.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.09.2020, 21:42

Primele estimări arată un succes clar al Clotildei Armand în fața primarului în exercițiu, Dan Tudorache
Clotilde Armand are mari șanse să devină noul primar al Sectorului 1, din București - Facebook Clotilde Armand
  • Clotilde Armand are mari șanse să devină noul primar al Sectorului 1 din București.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Primele estimări arată un procentaj remarcabil în dreptul Clotildei Armand, 47%, în timp ce Dan Tudorache ar fi obținut doar 37,7% din voturile alegătorilor.

Clotilde Armand a oferit și o primă reacție după tot ce s-a întamplat duminică, postând următorul mesaj pe pagina personală de Facebook: "Mulțumesc tuturor cetățenilor care au participat la votul de astăzi. Oameni frumoși, ați scris istorie și v-ați luat orașul înapoi! Acum, nu vă relaxați. Așteptăm rezultatele oficiale. Fac un apel la responsabilii din secțiile de votare să nu îndrăznescă să fraudeze. Avem delegați în fiecare secție și nu vom ezita să sesizăm autoritățile statului în caz de fraudă. Rămânem vigilenți. Lupta noastră abia acum începe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri locale 2020 » Clotilde Armand, reacție după rezultatul remarcabil de la alegerile locale: "Așteptăm rezultatele oficiale. Rămânem vigilenți"