Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand și-a proclamat victoria la alegerile pentru Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, candidata susținută de Alianța USR-PLUS și de Partidul Național Liberal, și-a proclamat pe pagina personală de Facebook victoria la alegerile pentru Primăria Sectorului 1.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.10.2020, 14:45

Clotilde Armand l-a învins în alegerile pentru Primăria Sectorului 1 pe Dan Tudorache
Clotilde Armand susține că nu o mai poate împiedica nimic să devină noul primar al Sectorului 1 - Hepta
  • Clotilde Armand a câștigat alegerile în fața lui Dan Tudorache.
  • Dan Tudorache ar putea contesta în instanță rezultatul.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Între Clotilde Armand și Dan Tudorache, candidatul susținut de Partidul Social Democrat, a izbucnit un adevărat scandal după alegerile din 27 septembrie.

Dată inițial ca învingătoare de sondaje și exit-poll, cu un avans considerabil, Clotilde Armand a început să aibă emoții încă de a doua zi.

Diferența dintre ea și Dan Tudorache nu a fost nici pe departe atât de mare. Ba, mai mult, candidatul din partea PSD chiar și-a anunțat victoria la alegeri, susținând că, de fapt, are mai multe voturi obținute decât adversara lui.

În cele din urmă cele două părți politice și-au lansat acuze grave, una în direcția celeilalte, acuzându-se reciproc de fraudarea alegerilor.

Duminică, Clotilde Armand a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că Biroul Municipiului București a respins contestațiile depuse de Partidul Social Democrat, astfel că este noul primar al Capitalei.

Mesajul complet postat de Clotilde Armand pe Facebook arată astfel: "Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta, dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1".

Este de așteptat, însă, ca Dan Tudorache și oamenii săi să conteste în justiție rezultatul alegerilor și modul în care au decurs acestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Clotilde Armand și-a proclamat victoria la alegerile pentru Primăria Sectorului 1