Antena Meniu Search
x

Club de manele celebru la Londra, închis de poliţie. Administratorul, un sucevean, dat în urmărire

Club de manele celebru la Londra, închis de poliţie. Administratorul, un sucevean, e dat în urmărire şi căutat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.10.2019, 09:22

Cub de manele la Londra
Club de manele celebru la Londra, închis de poliţie. Administratorul, un sucevean, dat în urmărire - Facebook

Club de manele celebru la Londra, închis de poliţie. Administratorul, un sucevean, e dat în urmărire şi căutat.

Un sucevean în vârstă de 50 de ani este căutat de autoritățile engleze după ce și-a transformat clubul de manele din Londra într-o "fabrică" de cannabis.

Totul a ieșit la iveală zilele trecute, după ce polițiștii au făcut o percheziție la clubul românesc Masons Arms din cartierul Edgware din nord-vestul Londrei.

Anchetatorii au stabilit că la etajul clădirii a fost amenajată o adevărată "fabrică" de cannabis. Aceștia au găsit sute de plante răspândite la etajul clubului, precum și în podul clădirii, scrie Harrow Online.

Întreaga cultură de cannabis a fost ridicată de către polițiștii. Oamenii legii caută acum doi suspecți de naționalitate română bănuiți că ar fi în spatele afacerii cu droguri.

Unul dintre cei vizați de anchetă este un sucevean în vârstă de 50 de ani, care se ocupa de administrarea clubului de manele din Londra, scrie Ziar de Suceava. Acesta obișnuia să aducă tot felul de cântăreți români de profil în localul în care se adunau românii plecați la muncă în capitala Angliei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Club de manele celebru la Londra, închis de poliţie. Administratorul, un sucevean, dat în urmărire