Antena Meniu Search
x

Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Ploi torenţiale, vijelii şi grindină lovesc un judeţ, în următoarea oră

Este cod portocaliu de vreme severă în localităţi din judeţul Braşov. ANM a emis o alertă de ploi torenţiale, grindină şi vijelii.

Cod portocaliu de grindină şi vijelii în Braşov
Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Ploi torenţiale, vijelii şi grindină lovesc un judeţ, în următoarea oră - Arhivă

Este cod portocaliu de vreme severă în localităţi din judeţul Braşov. ANM a emis o alertă de ploi torenţiale, grindină şi vijelii.

Meteorologii au emis, în această dimineaţă, un cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii în mai multe localităţi din judeţul Braşov.

Este vorba despre Brașov, Săcele, Codlea, Râșnov, Predeal, Feldioara, Ghimbav, Dumbrăvița, Hărman, Bod, Vulcan, Hălchiu, Cristian, Sânpetru, Comana, Părău, Crizbav, Șinca Nouă, Holbav.

Potrivit ANM, în zonele avertizate vor fi averse torențiale care vor cumula 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindina de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului.

Codul portocaliu de vreme extremă este valabil până la 10.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Cod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Ploi torenţiale, vijelii şi grindină lovesc un judeţ, în următoarea oră