Antena Meniu Search
x

Coloană de maşini de câţiva kilometri, la Mărăcineni, în Buzău. Podul de pe DN2 a fost închis

Podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău, a fost închis pentru reparaţii capitale, din cauza acestei măsuri, luni dimineaţă, pe DN 2 E 854 formându-se cozi.

Coloană de maşini de câţiva kilometri, la Mărăcineni, în Buzău. Podul de pe DN2 a fost închis
Coloană de maşini de câţiva kilometri, la Mărăcineni, în Buzău. Podul de pe DN2 a fost închis

Podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău, a fost închis pentru reparaţii capitale, din cauza acestei măsuri, luni dimineaţă, pe DN 2 E 854 formându-se cozi de maşini care se întind pe kilometrii întregi. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi pe raza comunei Mărăcineni, de unde pleacă spre Buzău navetişi care trebuie să treacă podul pentru a ajunge la serviciu sau la şcoală.

Podul de la Mărăcineni, sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău, a fost închis, podul urmând a fi supus unor ample lucrări de reparaţii, timp de circa 130 de zile. În acest interval, traficul va fi preluat de celălalt pod, circulaţia urmând a se desfăşura semaforizat şi sub indicaţia poliţiştilor de la Serviciul Rutier.

Luni dimineaţă, din cauza închiderii podului de la Mărăcineni, pe DN 2 E 85 este coloană de maşini care se întinde pe kilometrii întregi. Aceeaşi situaţie este şi pe drumul judeţean care se intersectează cu şoseaua europeană, drum pe care vin spre Buzău navetiştii din Mărăcineni şi localităţiule din jur.

Traficul pe podul nou se desfăşoară cu restricţii. 

În vederea fluidizării traficului, pe toată perioada desfăşurării lucrărilor de reparaţii, participanţii la trafic pot utiliza următoarele rute alternative:

Pentru relaţia Buzău - Râmnicu Sărat:

-     DN2B: Buzău - Făurei - Varianta Brăila; DN22: Varianta Brăila - Grădiştea - Râmnicu Sărat;

-     DN2B: Buzău - Făurei - Varianta Brăila; DN23: Varianta Brăila - Măicăneşti: DN23B: Măicăneşti - Râmnicu Sărat;

Pentru relaţia Buzău - Tecuci - Focşani:

-     DN2B: Buzău - Făurei - Varianta Brăila - Şendreni; DN25: Şendreni - Tecuci; DN24:Tecuci - Tişita; DN2: Tişita - Focşani;

Pentru relaţia Ploieşti - Focşani, vehiculele cu masa totală de până la 40 de tone şi înălţimea totală mai mică de 3,60 m, pot utiliza traseul: 

-     DN1A: Ploieşti - Varianta Braşov; DN11: Varianta Braşov - Târgu Secuiesc; DN2D:Târgu Secuiesc - Focşani;

Pentru relaţia Braşov - Focşani, vehiculele cu masa totală de până la 40 de tone şi înălţimea totală mai mică de 3,60 m, pot utiliza traseul: DN11: Braşov - Târgu Secuiesc; DN2D: Târgu Secuiesc - Focşani;

Pentru relaţia Braşov - Bacău, vehiculele cu masa totală de până la 40 de tone şi înălţimea totală mai mică de 3,60 m, pot utiliza traseul:

-     DN11: Braşov - Chichiş; DN12: Chichiş - Sfântu Gheorghe - Miercurea Ciuc; DN12A: Miercurea Ciuc - Comăneşti;DN2G: Comăneşti - Moineşti – Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Coloană de maşini de câţiva kilometri, la Mărăcineni, în Buzău. Podul de pe DN2 a fost închis