Antena Meniu Search
x

Comedy Play - râzi 24/24h pe Antena Play

La aniversarea de trei ani, AntenaPlay lansează un canal exclusiv de divertisment, Comedy Play. Cele mai îndrăgite show-uri românești de entertainment de la Antena Group vor putea fi urmărite acum într-un stream online 24/24h.

La aniversarea de trei ani, AntenaPlay lansează un canal exclusiv de divertisment, Comedy Play. Cele mai îndrăgite show-uri românești de entertainment de la Antena Group vor putea fi urmărite acum într-un stream online 24/24h.

Comedy Play, cel mai nou canal de divertisment de pe AntenaPlay, le permite utilizatorilor să redescopere ediții trecute din În Puii Mei, iUmor, Smily news, iComedy, dar și cele mai noi episoade din Plasa de stele: Răzbunarea vedetelor, FANtastic Show și multe altele.

“Știi când poanta e bună? Când râzi și a doua, și a treia oară după ce o auzi! Toate show-urile la care ai râs la TV vor fi disponibile acum pe Comedy Play. Le poți vedea oricând, oricum și cu oricine. Râzi 24/24 de ore online, pe www.antenaplay.ro/comedy-play!”, Andrei Ștefănescu, FANtastic Show.

La trei ani de la lansare, AntenaPlay a devenit cea mai puternică platformă de conținut video românesc: 1 milion de conturi organice, 4.200.000 de vizualizări în 2015 doar pentru show-uri on demand și peste 100.000 de ore de conținut. Utilizatorii AntenaPlay petrec în medie un timp record de 1.5 ore pe cele mai populare canale speciale.

“AntenaPlay a fost gândită din start pe trei verticale importante: live, canale speciale și show-uri on-demand. Am observat că utilizatorii noștri preferă canalele speciale. Acestea le oferă posibilitatea să intre pe platformă și să acceseze conținutul instant, fără să treacă printr-un proces de decizie complicat: ce show să vadă astăzi, ce episod sau ce sezon să aleagă. Astfel, am lansat canalul Comedy Play, care oferă conținut exclusiv de divertisment, 24/24 ore, online pe AntenaPlay.”, Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

Cu o interfață prietenoasă și un conținut variat, platforma video a grupului integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, șapte canale exclusive printre care, preferatul publicului, Mireasă pentru fiul meu. AntenaPlay este disponibilă pe bază de abonament și poate fi accesată de pe smartphones, tablete, desktop și Smart TV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Comedy Play - râzi 24/24h pe Antena Play