Antena Meniu Search
x

Un constănţean şi-a băgat soacra în spital, după ce a bătut-o cu pietre în curtea casei. Bărbatul a fost condamnat la închisoare

Un bărbat din Constanţa a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce şi-a atacat cu pietre soacra. 

de Redactia Observator

la 16.02.2019, 09:16

Constănţean condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a bătut soacra cu pietre - Imagine ilustrativă

Un bărbat din Constanţa a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce şi-a atacat cu pietre soacra. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa l-a trimis în judecată pe bărbat la sfârşitul lunii ianuarie, pentru loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

Ieri, el a fost condamnat ieri la închisoare cu executare.

Pentru faptele lui, bărbatul a luat un an de închisoare, iar pentru ameninţare, cel în cauză a luat şase luni de închisoare.

Instanţa i-a aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, de un an după gratii, la care a adăugat un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, două luni de închisoare. În final, final inculpatul a executat pedeapsa de un an şi două luni de închisoare cu executare. 

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Constănţeanul şi-a lovit soacra cu pietre

În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, la începutul lunii martie 2014, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte mai vechi, şi-a lovit soacra cu pietre, în timp ce femeia se fla în curtea imobilului său.

Femeia a fost rănită în zona capului şi pe tot corpul. Mai mult decât atât, socra a fost ameninţată cu acte de violenţă, potrivit ziuaconstanta.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un constănţean şi-a băgat soacra în spital, după ce a bătut-o cu pietre în curtea casei. Bărbatul a fost condamnat la închisoare