Antena Meniu Search
x

O fetiță de 5 ani și un băiat de 8, în topul celor mai bine plătiți vloggeri de pe Youtube

Doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiat de 8, sunt în topul celor mai de succes voggeri în 2019. Împreună, cei doi au câștigat peste 44 de milioane de dolari postând videoclipuri pe Youtube.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.12.2019, 16:55

O fetiță de 5 ani și un băiat de 8, în topul câștigurilor de pe Youtube în 2019
Doi copii, în topul vloggerilor cu cele mai mari venituri obținute pe Youtube - captură video Youtube

Doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiat de 8, sunt în topul celor mai de succes voggeri în 2019. Împreună, cei doi au câștigat peste 44 de milioane de dolari postând videoclipuri pe Youtube.

A fost un an profitabil pentru creatorii de conținut de pe Youtube. Cifrele celor din top 10 sunt amețitoare.

Anastasia Radzinskaya, o copilă din Rusia cu o formă de paralizie cerebrală ce i-a făcut pe medici să creadă că nu va vorbi vreodată, a câștigat nu mai puțin de 18 miloane de dolari în 2019.

Totul a pornit de la imaginile postate de părinți cu parcursul ei medical, menite a fi vizionate de familie și prieteni. Ce avea să urmeze a depășit orice așteptări: Nastya, așa cum i se spune, are 107 milioane de urmăritori, videoclipurile postate pe Youtube fiind vizionate până acum de 42 de miliarde de ori. Copila a ajuns direct pe locul 3 în topul celor mai de succes youtuberi.

Câți bani se pot face din Youtube

Deși cifrele micuței Anastasia sunt extraordinare, ele pălesc în comparație cu cele ale lui Ryan Kaji, un copil de opt ani ce a reușit să ajungă pe primul loc în topul câștigurilor pe 2019. Băiețelul a încasat 26 de milioane de dolari în doar 12 luni. Totul a pornit de la videoclipuri de unboxing, în 2015, dar între timp Ryan a deschis și un canal special pentru copii, ce acum are 26 de milioane de urmăritori.

În plus, băiatul deține și propria linie de jucării, articole vestimentare și diverse bunuri ce sunt vândute în rețelele de supermakerturi Target, Walmart și chiar pe Amazon, arată publicația Forbes.

În top 10 al vloggerilor cu cele mai mari sume încasate de la Youtube se numără Dude Perfect, cinci prieteni ce au adunat din depășirea recordurilor Guiness Book 20 de milioane de dolari, Rhett and Link, cu 17.5 milioane, Jeffree Star - tutoriale despre machiaj - cu 17 milioane, Preson - jucător de Call of Duty și Minecraft- cu 14 milioane, și faimosul gamer PewDiePie, ce a adunat doar 13 milioane de dolari. Acesta, între timp, a anunțat că va lua o pauză de la activitatea pe Youtube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Tehnologie » O fetiță de 5 ani și un băiat de 8, în topul celor mai bine plătiți vloggeri de pe Youtube