Antena Meniu Search
x

Copil bătut cu bestialitate într-o şcoală din Constanţa de 3 femei, mamele unor colegi de-ai băiatului (Video)

Un copil a fost bătut cu bestialitate de 3 femei pe holul unei şcoli din Constanţa. Imaginile au fost filmate de alţi elevi, care au foat martori la bătaie.

Copil bătut cu bestialitate într-o şcoală din Constanţa de 3 femei, mamele unor colegi de-ai băiatului (Video)

Un copil a fost bătut cu bestialitate de 3 femei pe holul unei şcoli din Constanţa. Imaginile au fost filmate de alţi elevi, care au fost martori la bătaie.

Imaginile violente au avut loc marti, în pauza de la ora 13.00. Pe filmare se vede cum un băiat este bătut cu bestialitate de 3 femei. Una dintre ele este mama unui coleg cu care victima ar fi avut un conflict in urma cu o saptamana. Imaginile au fost surprinse la Școala Gimnazială 28 Dan Barbilian din Constanța. Ceilalți elevi de pe hol  asista îngroziți la întreaga scenă. În imagini se poate vedea cum copilul este pus într-un colț și lovit cu pumnii și picioarele de femeile nervoase.

Directoarea şcolii i-ar fi obligat pe copii să şteargă filmările, pentru că au filmat cu toţii scena incredibilă, însă un elev nu s-a conformat şi a reuşit să trimită înregistrarea mamei copilului bătut.

După corecția aplicată, băiatul a fost luat cu ambulanța si dus la spital. Acolo a ramas pentru investigatii.

Înregistrarea a fost trimisă apoi mamei băiatului bătut de femei. Mama copilului bătut a postat apoi înregistrarea pe internet, cerând ajutor de la oameni să distribuie videoclipul.

Atenţie, urmează imagini şocante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştire în curs de actualizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Copil bătut cu bestialitate într-o şcoală din Constanţa de 3 femei, mamele unor colegi de-ai băiatului (Video)