Antena Meniu Search
x

Un copil se urcă beat la volan, provoacă un accident groaznic la Zalău. Pe scaunul din dreapta, alt copil

Un minor din Zalău a provocat un groaznic accident rutier, după ce s-a urcat beat la volan, în dreapta având un prieten, tot minor. Băiatul a lovit violent cu maşina un cap de pod, fiind transportat în stare gravă la spital. Celălalt copil, pasager în maşină, a fost şi el rănit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2019, 10:48

Un minor din Zalău a provocat un groaznic accident rutier, după ce s-a urcat beat la volan, în dreapta având un prieten, tot minor.

Băiatul a lovit violent cu maşina un cap de pod, fiind transportat în stare gravă la spital. Celălalt copil, pasager în maşină, a fost şi el rănit.

Minor beat la volan provoacă un groaznic accident la Zalău

Un adolescent de 16 ani din Zalău a provocat un grav accident rutier. Conform poliţiştilor, tânărul conducea autoturismul pe Drumul Comunal 70A, iar în localitatea Sîngeorgiu de Meseş, pe un sector de drum în aliniament, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un cap de pod, informează salajeanul.ro

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducatorului auto şi ranirea uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta faţă, un minor de 14 ani. La testarea cu alcooltestul a rezultat o valoare pozitivă, conducatorul auto având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de politisti au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţia a deschis dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un copil se urcă beat la volan, provoacă un accident groaznic la Zalău. Pe scaunul din dreapta, alt copil