Antena Meniu Search
x

Copil prins când încerca să introducă materiale pirotehnice la un meci de fotbal de Liga a treia

Reprezentanţii Jandarmeriei Gorj au anunţat, luni, că au trecut pe lista neagră un minor de numai 13 prins când încerca să introducă materiale pirotehnice la un meci de fotbal de Liga a treia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.11.2019, 17:04

Jandarmii trag semnal de alarmă în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă aceste materiale pirotehnice
Copilul prins de jandarmi avea 121 de materiale pirotehnice asupra sa - Hepta

Reprezentanţii Jandarmeriei Gorj au anunţat, luni, că au trecut pe lista neagră un minor de numai 13 prins când încerca să introducă materiale pirotehnice la un meci de fotbal de Liga a treia.

Incidentul s-a produs zilele trecute, cu ocazia meciului dintre FC Universitatea Craiova şi CSC Ghiroda Gearmata Vii, disputat pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Copil prins cu 121 de materiale pirotehnice la intrarea pe stadion la un meci de Liga a treia

Minorul spera să treacă fără probleme de controlul jandarmilor, însă aceştia i-au descoperit în rucsac 121 de materiale pirotehnice.

Se efectuează cercetări în legătură cu comiterea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără drept cu materiale pirotehnice, urmând ca cel mai probabil părinţii minorului să fie amendaţi.

Însă autorităţile ţin să tragă un nou semnal de alarmă în legătură cu tentativa fanilor de a introduce în arena sportivă de articole pirotehnice, substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte.

Autorităţile subliniază că aceste acţiuni sunt complet interzise "întrucât pot pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Copil prins când încerca să introducă materiale pirotehnice la un meci de fotbal de Liga a treia