Antena Meniu Search
x

Un copil de 2 ani a scăpat cu viață, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc

Un copil de 20 de luni a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc pe capota unei mașini. 

de Redactia Observator

la 11.04.2019, 16:57

Copil căzut de la etajul 6
Copilul a căzut pe capota unei mașini, de la peste 20 de metri înălțime - Komonews

Un copil de 20 de luni a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc pe capota unei mașini. 

Decizia unui bărbat din Washington, Statele Unite, de a lua bicicleta pentru a merge la serviciu i-a salvat viața unui copil de nici doi ani. Edward Lu, angajat la Microsoft, a decis să meargă pe două roți la locul de muncă, lăsând parcat autoturismul Mazda, pe care îl folosește de obicei. 

A fost hotărârea norocoasă care l-a salvat pe micuțul de 20 de luni. Lăsat singur de mamă, care se afla în altă cameră, cu ceilalți doi copii, acesta s-a cățărat pe fereastră și a căzut de la etajul șase blocului de locuințe, direct pe capotă, scrie Newsweek

"Dacă aș fi condus nu știu ce s-ar fi întâmplat. Suntem norocoși că am ales să pedalez, nu să șofez", a spus proprietarul mașinii. "Nu cred în miracole, dar nu știu cum altfel să numesc ce s-a întâmplat", a mărturisit Edward, întrebat dacă crede în minuni.

Copilul, rănit dar în stare stabilă

"Sunt 20 de metri. Dacă mașina nu era acolo ar fi fost o altă poveste. Capota a absorbit o mare parte din șoc", a declarat James Perry, ofițer de poliție.

"Sunt mulți factori care au contribuit la modul în care copilul a aterizat pe mașină. A căzut în așa fel încât impactul a fost absorbit suficient, când au ajuns paramedicii era treaz și plângea", a mai spus agentul.

Micuțul a fost transportat imediat la spital în stare gravă, dar stabilă.

Incidentul a avut loc miercuri, 10 aprilie. La începutul săptămânii, o fetiță de șase ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 26 al unui bloc din China.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un copil de 2 ani a scăpat cu viață, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc