Antena Meniu Search
x

Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță, la Ploiești. ”M-a lăsat fără aer”

Un copil de la o grădiniță din Ploiești a fost strâns de gât până a rămas fără aer de un coleg de grupă, în vârstă de șase ani, care l-a agresat și în trecut. De această dată, părinții victimei au depus plângere penală la poliție.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.09.2020, 11:59

Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță, la Ploiești. ”M-a lăsat fără aer”
Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță, la Ploiești. ”M-a lăsat fără aer” - Profimedia Images/ imagine ilustrativă/ziarulincomod.ro
  • Copilul s-a plâns părinților că a fost strâns de gât de un coleg de grădiniță care, cu o zi în urmă, l-a lovit cu capul de parchet.
  • Tatăl băiețelului lovit a făcut plângere penală la poliție și a sesizat Protecția Copilului și Inspectoratul Școlar Prahova.

Familia spune că, în seara de 21 septembrie, cel mic s-a plâns acasă că îl doare foarte rău capul. După ce l-a întrebat ce s-a întâmplat, copilul a povestit că a fost dat cu capul de parchet de colegul de grupă care îl mai agresase și în trecut.

A doua zi, când tatăl a mers să-și ia băiatul de la grădiniță, fiul său avea urme de violență pe gât și când l-a întrebat ce a pățit, copilul i-a povestit că a fost strâns de gât de același coleg până a rămas fără aer. “A vrut să mă omoare și m-a strâns de gât până m-a lăsat fără aer”, i-ar fi spus copilul.

Părintele susține că a vorbit imediat cu tatăl copilului agresiv și cu educatoarea, în prezența copiilor, și așa au aflat că se jucau de-a hoții de mașini, când copilul agresiv l-a pus la pământ pe celălalt și l-a strâns de gât, strigând “te omor”, o joacă ce ar fi putut avea un final tragic, scrie ziarulincomod.ro.

Educatoarea de la Grădinița Rază de Soare din Ploiești i-a spus tatălui că a văzut incidentul și l-a oprit pe agresor. Acum, însă, copilul agresat nu mai vrea să meargă la grădiniță, fiindu-i teamă că va fi iar rănit de coleg.

Părinții spun că nu este prima dată când copilul respectiv, în vârstă de 6 ani, este agresiv și că de-a lungul ultimilor ani s-au plâns în repetate rânduri de faptul că îi bate pe copii.

Bărbatul a sesizat Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Prahova și Poliția Prahova. Joi, 24 septembrie, a mers cu copilul la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal referitor la semnele de pe gât și a depus plângere penală la poliție pentru neglijență în serviciu din partea angajaților grădiniței.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță, la Ploiești. ”M-a lăsat fără aer”