Antena Meniu Search
x

Copil de 12 ani, ucis de tren când încerca să traverseze șinele cu o roabă, la Cătămărăști Deal

Un copil de 12 ani a murit sub roțile unui tren, la Cătămărăști Deal, în Botoșani. Tragedia s-a produs în timp ce copilul încerca să traverseze calea ferată cu o roabă de gunoi. Nu a mai apucat să ajungă în viață dincolo de șine, pentru că a fost spulberat de un tren Regio care mergea spre Suceava.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.08.2020, 13:48

Copil de 12 ani, spulberat de tren la Cătămărăști-Deal
Copil de 12 ani, spulberat de tren la Cătămărăști-Deal - Monitorul de Botoșani
  • Copilul de 12 ani încerca să traverseze calea ferată cu o roabă de gunoi.
  • Mecanicul trenului a sunat la 112 și a spus că nu a mai putut evita impactul cu copilul.

Tragedia s-a produs la trecerea de nivel cu calea ferată din localitatea Cătămărești Deal. Impactul a fost atât de puternic încât copilul a fost aruncat la mai bine de 10 metri, iar roaba pe care o împingea în momentul fatidic la aproximativ 50 de metri distanță.

Alarma a fost dată chiar de mecanicul trenului, care a sunat la 112 și a spus că nu a mai putut evita impactul cu copilul.

Echipajul de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul copilului.

„Am fost solicitaţi pentru un copil, care a fost găsit în stop cardiorespirator, asistolă, secundar unui politraumatism produs în urma unui accident feroviar. Prezenta un traumatism cranio cerebral important, cu o fractură de bază de craniu, cu elemente fragmentate care se pretează pentru a nu începe manevrele de resuscitare”, a declarat șefa UPU Botoșani, Ramona Guraliuc, pentru Monitorul de Botoșani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 12 ani, ucis de tren când încerca să traverseze șinele cu o roabă, la Cătămărăști Deal