Antena Meniu Search
x

Copilă bătută de două ori în aceeași zi de două fete, în fața blocului, la Piatra Neamț (video)

O copilă a fost bătută de două ori în aceeași zi de două fete, în fața blocului, la Piatra Neamț. Crescută doar de bunic, pentru că părinții sunt plecați la muncă în străinătate, victima va depune plângere la Poliție.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.07.2020, 09:46

Bătaie
Imagini cu un puternic impact emoțional - Ziar de Piatra Neamț
  • Agresoarele au 12, respectiv 14 ani.
  • Ele au filmat pe rând momentele când își atacă victima.

Scene teribile au fost filmate chiar de agresoare, la Piatra Neamț, unde cele două fete, una de 12 și alta de 14 ani, au bătut o altă fată, de 15 ani, chiar în fața blocului.

Atacul violent s-a petrecut joi, 30 iulie, în zona pieței Dărmănești, din Piatra Neamț. Cele două agresoare au atacat-o pe rând pe fata de 15 ani, iar în timpul atacurilor una dintre ele filma totul.

Pe imagini se poate observa cum fata lovită nu ripostează și este bătută și umilită fără niciun fel de milă

Victima a fost contactată de jurnaliștii de la ziarpiatraneamt.ro și a declarat că va merge la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, iar apoi va depune plângere împotriva celor două agresoare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor surse, cele două fete sunt cunoscute în Piatra Neamț din cauza violențelor și a comportamentului antisocial pe care îl au și nu se află la prima abatere, ele fiind în atenția Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Copilă bătută de două ori în aceeași zi de două fete, în fața blocului, la Piatra Neamț (video)