Antena Meniu Search
x

Noi cazuri de coronavirus pe vasul de croazieră din largul Japoniei, unde se află şi 17 români (Video)

În această dimineaţă, au fost confirmate 41 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în apropierea portului Yokohama, şi la bordul căreia se află şi 17 români.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.02.2020, 09:55

Noi cazuri de coronavirus pe vasul de croazieră din largul Japoniei, unde se află şi 17 români - Profi Media / Twitter

În această dimineaţă, au fost confirmate 41 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în apropierea portului Yokohama, şi la bordul căreia se află şi 17 români.

Astfel numărul total de îmbolnăviri înregistrate pe navă este 61, din cei 273 şi pasageri şi membri ai echipajului testaţi.

Cei peste 3.500 de pasageri sunt izolaţi la cabine în timp ce testele continuă, potrivit The New York Times.

Ministrul nipon al Sănătății, Katsunobu Kato, a declarat că 21 dintre cei 41 de oameni recent diagnosticaţi cu virusul ucigaş sunt cetăţeni japonezi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vasul de croazieră se află în apropierea portului Yokohama.

Ministerul Afacerilor Externe de la București a anunțat, joi, că 17 cetățeni români se află la bordul navei de croazieră aflată în carantină în Japonia. Dintre aceștia, doi sunt turiști, iar ceilalți 15 sunt membri ai echipajului.

638 de oameni ucişi de coronavirus

Numărul deceselor provocate de coronavirus a trecut de 600, iar numărul celor infectaţi a depăşit 30.000, relatează Reuters.

La nivel gloval, numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus era, vineri dimineaţă, de 31.420 de persoane, peste 31.000 fiind în China, unde numărul cazurilor a crescut cu 3.143, reprezentând 11%, într-o singură zi.

Asta în condiţiile în care până acum creşterea zilnică era de 15%. În total s-au înregistrat 638 de decese, doar două fiind în afara Chinei, în Filipine şi în Hong Kong.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Noi cazuri de coronavirus pe vasul de croazieră din largul Japoniei, unde se află şi 17 români (Video)