Antena Meniu Search
x

Costi Ioniță l-a impresionat cu un cadou inedit! Shaggy a purtat ia românească!

Costi Ioniţă l-a impresionat pe Shaggy cu un cadou inedit. De sărbători, cântăreţul l-a vizitat pe rapper în America şi le-a oferit în dar lui şi soţiei câte o ie românească autentică.

 Costi Ioniţă l-a impresionat pe Shaggy cu un cadou inedit. De sărbători, cântăreţul l-a vizitat pe rapper în America şi le-a oferit în dar lui şi soţiei câte o ie românească autentică. Cei doi americani au fost atât de impresionaţi de gest încât s-au pozat în veşmintele tradiţionale româneşti şi au postat imaginea pe internet. Costi Ioniţă ne-a dezvăluit într-un interviu că celebrul rapper american are acasă amenajat un loc numai cu lucruri româneşti.

Costi Ioniţă a terminat anul 2015 în forţă. Românul a petrecut Revelionul pe un iaht de lux din Caraibe, alături de celebrii lui prieteni americani. Costi apare pe pagina lui de socializare şi la o serată alături de Shaggy şi soţia sa. Românul recunoaşte că în urma colaborării pe plan profesional, el şi Shaggy sunt acum prieteni buni. Aşa că îşi fac des cadouri de sărbători.

Shaggy şi soţia sa adoră obiectele tradiţionale româneşti. Şi-au făcut în casă şi un loc special pentru cadourile aduse de Costi.

În plan profesional, Costi Ioniţă are proiecte mari în 2016 cu Shaggy dar cu alţi artişti celebri. Însă, nu i-a mers deloc rău nici în anul ce tocmai a trecut.

Într-un interviu din august, Costi a recunoscut că a ajuns celebru în America doar prin muncă. Iar succesul său a fost încununat de mii de oameni care l-au aplaudat la un mini-concert susţinut alături de Shaggy în Piaţa Rockeffeler din New York, anul trecut. Evenimentul a fost transmis în direct pe unul dintre cele mai importante posturi tv americane. Şi pentru că se mândreşte că e român, pe scenă Costi Ioniţă a purtat în piept tricolorul românesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Costi Ioniță l-a impresionat cu un cadou inedit! Shaggy a purtat ia românească!