Antena Meniu Search
x

Craciunul acesta iti aduce oferta promotionala pentru credite nebancare Provident

Vremea colindelor se apropie iar ca sa ai parte de cel mai frumos Craciun, Provident iti pune la dispozitie oferta promotionala pentru credite nebancare! Alege sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa treci cu zambetul pe fata in noul an, alaturi de Provident! Vrei sa afli mai multe despre Campania de Craciun Provident?

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 15:37

Craciunul acesta iti aduce oferta promotionala pentru credite nebancare Provident
Credite nebancare Provident

Vremea colindelor se apropie iar ca sa ai parte de cel mai frumos Craciun, Provident iti pune la dispozitie oferta promotionala pentru credite nebancare! Alege sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa treci cu zambetul pe fata in noul an, alaturi de Provident! Vrei sa afli mai multe despre Campania de Craciun Provident? Iata ce surprize a ascuns Mosul in desaga:

In perioada 4 decembrie - 24 decembrie 2019 ai parte de promotia de sarbatori! Vino la Provident, consulta oferta de credite nebancare in aceasta perioada si te poti bucura si tu de un sfarsit de an plin de bucurii si sperante!

Astfel, la orice imprumut acordat in intervalul de mai sus, beneficiezi de reducerea la jumatate a dobanzii, de zero costuri pentru comisionul de analiza a dosarului, precum si de rate fixe saptamanale! Poti opta pentru credite nebancare in valoare de 3.000 RON, 3.500 RON, 4.000 RON, 4.500 RON, 5.000 RON - rambursabile in 84 de saptamani, sau de credite in valoare de 5.500 sau 6.000 RON, rambursabile pe o perioada de 94 de saptamani.

Aceste sume sunt exclusive, insa va trebui sa faci si dovada unui venit stabil, in functie de suma pentru care optezi!

Inainte de a face solicitarea, este necesar sa fii la curent cu conditiile de aplicare pentru credite nebancare Provident. Iata care sunt acestea:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

  • venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil (adeverinta de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie in cazul seniorilor);

  • adresa de domiciliu sau de resedinta sa fie pe teritoriul acestei tari;

  • un numar de telefon valabil.

Iar ca sa te asiguri ca Mos Craciun te gaseste acasa, poti alege serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului. Astfel, poti impodobi bradul sau gati cei mai buni cozonaci, in timp ce reprezentantul Provident iti aduce banii de care ai nevoie, direct la tine acasa! Bucura-te si tu de credite nebancare cu sume cuprinse intre 3000 si 6000 de Lei si daruieste din plin in acest sezon!

Iata care sunt beneficiile ofertei promotionale la acordarea de credite nebancare.

  • Comision de analiza a dosarului: 0 Lei (de la 120 Lei standard);

  • Dobanda este la jumatate din valoarea originala: 31,5% pentru 84 saptamani (vs. 63% standard) si 33% pentru 94 saptamani (vs. 66% standard);

  • Rate fixe saptamanale

Cu atatea vesti bune, este normal ca oricine sa isi doreasca sa beneficieze de Campania de Craciun Provident! Cu toate acestea, compania Provident sustine acordarea responsabila de credite nebancare, asadar ia in calcul si o modalitate de a rambursa suma imprumutata!

Ce trebuie sa faci? Totul este foarte simplu! Intra pe site-ul Provident.ro, la pagina de promotii, si solicita si tu oferta de credite nebancare. Beneficiezi atat de reduceri cat si de seriozitate, transparenta si responsabilitate din partea unei companii cu o istorie de peste 13 ani pe piata din Romania!

Anul acesta, Mos Craciun ajunge la tine cu desaga plina, asa ca nu mai sta pe ganduri si vino la Provident sa descoperi oferta!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Craciunul acesta iti aduce oferta promotionala pentru credite nebancare Provident