Antena Meniu Search
x

Criminalul de la Vama Veche a fost reținut. Adolescentul era cercetat pentru trafic de droguri și a încercat să fugă

Suspectul principal în cazul crimei de pe plaja din Vama Veche a fost reținut. Adolescentul în vârstă de 17 ani, din Constanța, a fost prins într-un tren, în timp ce fugea din județ.

Criminalul de la Vama Veche a fost reținut
Criminalul de la Vama Veche a fost reținut - Observator

Suspectul principal în cazul crimei de pe plaja din Vama Veche a fost reținut. Adolescentul în vârstă de 17 ani, din Constanța, a fost prins într-un tren, în timp ce fugea din județ.

Răzvan Andrei Zaharia a fost pus sub acuzare după audierile care au durat aproape toată noaptea.

Tânărul este cercetat acum pentru omor.

Pe acelaşi subiect

El era deja cercetat sub control judiciar, încă de anul trecut, pentru trafic de droguri.

"Din investigațiile și cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieșit faptul că persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de omor este un tânăr, de 17 ani, față de care Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Constanța. La data de 6 mai a.c., persoana în cauză urmează sa fie prezentată Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă", se arată într-o informare a Poliției.

Crimă pe plaja din Vama Veche

Adolescentul de 17 ani este bănuit că a snopit în bătaie un turist în vârstă de 34 de ani, născut în Tecuci, județul Galați, dar care locuia în Siliștea, județul Buzău.

Bărbatul a fost bătut cu sălbăticie și lăsat să moară în interiorul unui autobuz abandonat în apropierea plajei din Vama Veche.

Cadavrul a fost descoperit de mai mulți oameni care au sunat la numărul unic de urgență 112.

Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Martorii au declarat că bărbatul ar fi fost bătut de un grup de adolescenți și apoi lăsat să moară în autobuz, astfel că polițiștii și procurorii au deschis o anchetă pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalul de la Vama Veche a fost reținut. Adolescentul era cercetat pentru trafic de droguri și a încercat să fugă