Antena Meniu Search
x

Criminalul român din Anglia, închis pe viaţă, era recidivist

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Leeds l-au condamnat zilele trecute la închisoare pe viaţă pe Ciprian Bondor, un român în vârstă de 35 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.05.2019, 16:20

Românul care a ucis în Anglia mai ucisese şi în România
Ciprian (stânga) l-a ucis pe Vasile (dreapta), deşi cei doi erau consideraţi foarte buni prieteni - West Yorkshire Police

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Leeds l-au condamnat zilele trecute la închisoare pe viaţă pe Ciprian Bondor, un român în vârstă de 35 de ani.

Acesta a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de crimă, după ce şi-a ucis cel mai bun prieten, pe Zahiu Vasile Roman, un bărbat în vârstă de 34 de ani.

Criminalul român din Anglia a ucis un student în Cluj în urmă cu aproape 13 ani

Conform Leeds Live, tragedia s-a petrecut în decembrie anul trecut. Ciprian şi Vasile, ambii din judeţul Cluj, plecaseră la muncă în Anglia şi locuiau în aceeaşi casă din Leeds.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, pe fondul consumului excesiv de alcool, Ciprian şi-a ucis prietenul lovindu-l de mai multe ori la nivelul capului.

Bărbatul a încercat să se dea nevinovat cu ajutorul unei tinere de 24 de ani, Maria Roman, nimeni alta decât sora lui Vasile şi iubita criminalului.

În cele din urmă, după o anchetă prelungită, în care poliţiştii englezi au ajuns şi la Cluj pentru a aduna probe, magistraţii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Ciprian.

Totuşi, după o perioadă de numai şase ani şi trei luni petrecută după gratii, Ciprian va primi prima ocazie să demonstreze că s-a schimbat şi că poate fi eliberat condiţionat.

Criminalul român din Anglia plecase la muncă după ce îşi ispăşise pedeapsa din ţara natală

La prima vedere, pedeapsa poate părea una extrem de dură, însă puţină lume ştie că bărbatul a fost judecat în stare de recidivă.

În 2006, pe când avea doar 23 de ani, Ciprian, alături de alţi prieteni, a ucis un student în parcarea unui celebru local din Cluj.

S-a stabilit atunci că Ciprian a fost cel care a aplicat loviturile fatale astfel că a fost condamnat la opt ani de închisoare. Bărbatul şi-a ispăşit pedeapsa, iar apoi a plecat la muncă în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Criminalul român din Anglia, închis pe viaţă, era recidivist