Antena Meniu Search
x

Cristian Ţopescu a murit. Doliu în lumea sportivă după dispariţia legendarului comentator. Ţiriac: 'Vocea lui nu se poate înlocui'

Cristian Ţopescu a murit, la 81 de ani. Celebrul comentator sportiv s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Capitală. Anunţul a îndoliat lumea sportivă din România.

Cristian Ţopescu a murit. Doliu în lumea sportivă după dispariţia legendarului comentator
Cristian Ţopescu a murit. Doliu în lumea sportivă după dispariţia legendarului comentator - Hepta

Cristian Ţopescu a murit, la 81 de ani. Celebrul comentator sportiv s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Capitală. Anunţul a îndoliat lumea sportivă din România.

Disparitia lu Topescu este de regretat a fost un om de TV extraordinar, ultima data a fost prezent la gala aniversara a presei sportive, la Ateneul Roman, unde Topescu a avut onoarea de a primi Colanul de aur, cea mai inalta distinctie. Atunci l-am vazut ultima oara, se vedea o stare de imbatranire, stare de suferinta. Prin tot ce a facut, ne obliga sa nu îl uitam niciodata, a fost mesajul colegului său de breaslă, comentatorului sportiv Dumitru Graur.

O profesiune de credința inaltatoare, am vorbit ultima data cu Cristian Topescu în 26 martie, de ziua lui, atunci nimic nu se intrevedea despre sfârșitul lui prea devereme intrega presa este în doliu, a fost cel mai are crainic de sport, mi-e greu sa cred ca îl va ai egala vreodată cineva este pierdere ireparabilă, dar moartă face parte din viața, a mărturisit jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia.

Ion Ţiriac, om de afaceri:

Acestui mare jurnalist, inca lasa o piatra de hotar a generatiei mele care se pierde si o sa fie de neinlocuit, iar vocea lui va ramane in amintirea noastra, Dumnezeu sa-l ierte! Pe Topescu, care e generatia mea l-am cunoscut cand el inca nu ma cunostea si l-am admirat cand nu jucam m-a invatat de multe ori cum sa ma comport, cum sa vorbesc. A fost cel care m-a indrumat spre Olimpiada din 2000 ca presedinte al COR. Vocea lui nu se poate inlocui, poate nici nu ar trebui sa incercam sa-l inlocuim, sa-l punem acolo pe soclul care il merita. Îmi aduc aminte de un episod, in momentul in care mi s-a propus sa fiu presedinte COR, am spus ca nu sunt potrivit ca sunt individualist. Topescu a spus ca asta ar calitate, nu defect. "Un singur lucru te rog , tine-ti in frau personalitatea". A fost un om pe care l-am pretuit si o sa-l pretuiesc toata viata.

Nadia Comăneci şi-a exprimat tristeţea la rândul ei după decesul comentatorului sportiv Cristian Ţopescu, celebra gimnastă afirmând că 'Pentru mine, momentele de la Moreal nu au culoare fără Cristian Ţopescu'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cristian Ţopescu a murit. Doliu în lumea sportivă după dispariţia legendarului comentator. Ţiriac: 'Vocea lui nu se poate înlocui'