Antena Meniu Search
x

Cruzime de nedescris în cazul crimei din Prahova. Femeia ucisă de propria fiică avea ţepuşe înfipte în tot corpul

Cruzime de nedescris în cazul crimei oribile de la Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova. Femeia ucisă de propria fiică a fost supusă unor chinuri îngrozitoare care i-au uimit până şi pe criminalişti.

Cruzime de nedescris în cazul crimei din Prahova
Cruzime de nedescris în cazul crimei din Prahova

Cruzime de nedescris în cazul crimei oribile de la Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova. Femeia ucisă de propria fiică a fost supusă unor chinuri îngrozitoare care i-au uimit până şi pe criminalişti şi pe medicii legişti.

Crima oribilă s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute într-o casă din localitatea Filipeştii de Pădure acolo unde victima, o femeie în vârstă de 60 de ani, locuia alături de fiica ei, o femeie de 40 de ani care suferea de probleme psihice.

Poliţiştii criminalişti şi medicii legişti care au lucrat la acest caz au fost îngroziţi de brutalitatea cu care fiica şi-a ucis mama şi apoi i-a ciopârţit şi carbonizat trupul.

Poliţiştii care au ajuns primii la faţa locului au fost nevoiţi să o imobilizeze cu forţa pe criminala care avea o criză de furie.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care au intrat în casă, agenţii au avut parte de o imagine greu de descris.

Cadavrul mamei femeii încătuşate era carbonizat în întregime şi avea o oală pusă pe piept.

Mai mult, criminala a înfipt ţepuşe în toate părţile corpului, iar capul şi mâinile au fost desprinse de corp.

Cunoscută pentru desele crize de furie, femeia în vârstă de 40 de ani ar fi fost internată într-un spital de psihiatrie, însă a fost externată după ce s-a obligat să urmeze un tratament.

În casa ororilor din Filipeştii de Pădure, poliţiştii au găsit mai multe sticle de bere, semn că femeia ar fi consumat alcool înainte de a avea crizele în urma cărora şi-a omorât propria mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cruzime de nedescris în cazul crimei din Prahova. Femeia ucisă de propria fiică avea ţepuşe înfipte în tot corpul