Antena Meniu Search
x

Cum arată PRIMUL AVION cu care Amazon va livra marfa clienţilor săi (FOTO, VIDEO)

Compania Amazon a atins noi dimensiuni, după ce vineri a lansat primul avion sub brand propriu pentru transportul mărfurilor - Amazon One - în cadrul unei flote menite să asigure livrarea rapidă a pachetelor.

Compania Amazon a atins noi dimensiuni, după ce vineri a lansat primul avion sub brand propriu pentru transportul mărfurilor - Amazon One - în cadrul unei flote menite să asigure livrarea rapidă a pachetelor.

Grupul de comerţ online a prezentat avionul, un Boeing 767-300 inscripţionat ”Prime Air” în albastru strălucitor, printr-o postare pe blog.

Lansarea face parte din planul companiei de a susţine livrarea pachetelor în SUA într-o zi sau două.

Amazon anticipează că în următorii doi ani flota sa de avioane va ajunge la 40, a declarat vicepreşedintele companiei pentru operaţiuni globale, Dave Clarke.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Compania va expune avionul vineri, la salonul aeronautic Seafair.

Prin acest proiect Amazon vrea să îşi reducă dependenţa de operatori precum United Parcel Service şi FedEx.

Retailerul online a înfiinţat şi o reţea de curierat terestru.

Amazon One este primul într-o flotă de 40 de avioane pe care Amazon a convenit să le închirieze prin intermediul partenerilor Atlas Air Worldwide Holdings şi Air Transport Services Group, la începutul acestui an.

În prezent, Amazon foloseşte 11 avioane pentru transportul pachetelor, dar primul aparat sub brandul propriu este inscripţionat Prime pentru a da o atenţie deosebită clienţilor din clubul de cumpărături nelimitate Prime, care au contribuit la rezultatele peste aşteptări raportate de companie în trimestrul al doilea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cum arată PRIMUL AVION cu care Amazon va livra marfa clienţilor săi (FOTO, VIDEO)