Antena Meniu Search
x

Cum sa te imbraci la prima intalnire

Toti cei care sunt in cautarea unei relatii stiu astazi foarte bine cum sa interactioneze pe retelele de socializare atunci cand vor sa obtina o intalnire.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 17:05

- kuplio.ro

Toti cei care sunt in cautarea unei relatii stiu astazi foarte bine cum sa interactioneze pe retelele de socializare atunci cand vor sa obtina o intalnire. Fie ca vorbim despre Facebook sau de site-urile de dating, utilizatorii isi aleg o persoana care le atrage atentia prin poza de profil si incep o discutie, in incercarea de a descoperi cate lucruri au in comun cu persoana aleasa.

Cand vine vorba despre prima intalnire lucrurile devin insa mai complicate.  Este normal sa va faceti griji cu privire la prima intalnire pentru ca aceasta este cruciala. Din fericire, exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a va spori increderea in propria persoana inainte de prima intalnire. Una dintre cele mai bune arme din arsenalul tau ar putea fi alegerea unei tinute care sa combine cele mai recente tendinte ale modei cu stilul tau personal. Iata cateva sfaturi in acest sens!

Pentru inceput trebuie sa tii cont de doua reguli: poarta ceva care sa te reprezinte, si cauta o vestimentatie in care sa te simti confortabil.

Daca intalnirea are loc ziua, este indicat sa alegi haine confortabile, care sa te  faca sa te simtiti bine in pielea ta. Sigur ca depinde unde are loc intalnirea, dar iti sugeram sa alegi o pereche de incaltaminte comoda - astfel poti merge si la o plimbare in parc sau prin oras - si o geaca moderna sau o haina eleganta (in functie de sezon si locatie).

Pentru femei, este greu sa dea gres cu o pereche de blugi bine asortati cu o bluza si trench sic. Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi josi din piele si cu bijuterii nu prea extravagante si un machiaj natural. Indicat este sa nu alegi o tinuta prea decoltata, care sa lase la vedere prea multa piele.

Pentru barbati, o pereche de blugi eleganti sau pantaloni kaki sunt, de asemenea, o alegere buna pentru o tinuta de zi. Asortati-i cu un tricou polo sau o camasa si cu o pereche de adidasi impecabili.

Daca ti se pare ca garderoba ta este prea demodata, nu trebuie sa iti faci griji. Se poate rezolva totul rapid si fara prea mare cheltuiala. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi un site de cupoane cadou si vei avea parte de o tinuta precum modelele din reclame. Cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania este Kuplio.ro. Aici vei putea gasi coduri de reducere in peste 500 magazine online romanesti, dar si internationale, precum si pliante speciale pentru cumparaturi cat mai convenabile in magazinele fizice. Incepand cu voucher Emag, Fashion Days reduceri si pana la coduri cadou in magazine celebre de haine sau lichidari de stoc, gratie acestui site, vei avea parte de cele mai moderne tinute la preturi reduse chiar si cu 70%.

Zilnic, pe portalul Kuplio.ro, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cum sa te imbraci la prima intalnire