Antena Meniu Search
x

Cum îți amenajezi casa cu bani puțini

Amenajarea locuinței presupune un cost în plus, pe care, de multe ori nu ni-l permitem, doar din cauza faptului că multe dintre piesele de mobilier, dar si accesoriile au un cost ridicat.

- fabricadepufi.ro

Amenajarea locuinței presupune un cost în plus, pe care, de multe ori nu ni-l permitem, doar din cauza faptului că multe dintre piesele de mobilier, dar si accesoriile au un cost ridicat. Însă, amenajarea nu presupune numai schimbarea pieselor de mobilier mari si costisitoare, ci si schimbarea catorva accesorii mici, care pot avea un efect garantat. Iată ce să știi atunci când vrei să îți amenajezi casa cu bani puțini.

Schimbă perdelele si draperiile. Perdelele au un impact major într-o cameră. Materialul, culoarea, dar și textura acestora sunt doar câteva dintre criteriile importante de care să ții cont atunci când le alegi. Atunci când îți dorești să schimbi aspectul unei camere, dar cu bani putini, schimba culoarea perdelelor ori a draperiilor.  Efectul este vizibil imediat, pe termen lung, iar investitia nu este deloc costisitoare.

Cumpără fotolii colorate. Fotoliile sunt printre cele mai cumpărate accesorii, care pot înfrumuseța un spațiu datorită funcționalității lor, dar și datorită impactului puternic pe care îl au în amenajările interioare. Se găsesc într-o gamă variată de dimensiuni, forme și culori, dar cele mai prezente sunt fotoliile tip puf. Sunt confortabile, simplu de mutat dintr-o parte în alta și se adaptează ușor în orice cameră. Se potrivesc atât pentru spațiile interioare, living, camera copilului sau dormitor, dar și pentru spațiile exterioare cum ar fi grădina, terasa sau balconul. Cumpără și tu fotolii puf pentru a schimba aspectul unei camere, cu bani puțini deoarece investiția nu este deloc una costisitoare.

Reamenajează-ți balconul. Renunța la clasicul uscător de haine din balcon si creează-ți un loc de relaxare cu ajutorul unei măsuțe și două scaune. Locul te va încărca pozitiv și te va face să îți faci în fiecare zi puțin timp doar pentru tine. Învață să te bucuri de aer curat și de o priveliște deosebita, fără să fii nevoit să plătești o avere. Investiția poate fi una minimă, mai ales că poți găsi pe piață o mulțime de modele, din diferite materiale. Mai mult de atât, și fotoliile tip puf despre care vorbeam, pot fi o soluție ideală pentru amenajarea balconului.

Schimbă culoarea pereților. Vopsitul pereților este o acțiune deloc costisitoare, dar cu un impact uriaș în amenajări. Dacă te-ai plictisit de culoare pereților, atunci fă-ți timp și schimbă culoarea într-una mai veselă și pozitivă, care să te liniștească atunci când ajung acasă. Rezultatele sunt vizibile imediat, efectul fiind unul surprinzător de plăcut. Aspectul camerei se schimbă instant, mai ales dacă este o culoare cu mult diferită față de cea anterioară.

Renunta la obiectele nefolositoare. Cu toții avem tendința de a aduna cât mai multe obiecte acasa, pe care, de multe ori nici nu le folosim. Renunță să mai aglomerezi camerele cu obiecte de decor în exces ori cu accesorii mult prea mari, care limitează spațiul, din punct de vedere vizual. Încearcă să păstrezi camerele cât mai aerisite, pentru a te bucura de cât mai mult spațiu în propria casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Cum îți amenajezi casa cu bani puțini