Antena Meniu Search
x

Cum sa faci fata cu banii pana la salariu, cand toate s-au scumpit si continua inca?

Cand perioada in care locuiai cu parintii a apus de foarte mult timp, cand ai de platit o chirie sau o rata la banca, cand ai unul sau doi copii, atunci stii clar ce insemna cheltuieli care sa nu iti mai permita de mult un rasfat pentru tine.

- pexels.com

Cand perioada in care locuiai cu parintii a apus de foarte mult timp, cand ai de platit o chirie sau o rata la banca, cand ai unul sau doi copii, atunci stii clar ce insemna cheltuieli care sa nu iti mai permita de mult un rasfat pentru tine. Mai mult decat atat, ti se intampla adesea sa te afli in situatia de a termina salariul cu mult mai devreme de sfarsitul lunii.  

In magazin cosul de cumparaturi te costa mai mult. Esti neplacut surprins cand ajungi la casa de marcat si, pentru doar cateva produse dedicate micului dejun de a doua zi, ai depasit suma de 100 lei.

In firma in care lucrezi esti de 7 ani, de-alungul timpul ai primit niste majorari la salariu, insa suma actuala este departe de nevoile reale ale familiei tale. Cum faci fata cu banii pana la salariu?

Credit IFN fara dobanda

Nu iti priva familia de la micile bucurii, pe motiv ca nu sunt bani. Priveste mereu partea plina a paharului si solutiile pe care le ai la dispozitie. Poate ca nu stiai, insa exista credite IFN fara dobanda. Altfel spus, te imprumuti cu 300 lei pentru a-i lua celui mic trotineta de ziua lui si restitui banii la data stabilita (peste 7, 14 sau 30 de zile), fix 300 lei. In felul acesta nu te mai pui in situatia neplacuta de a-ti intreba prietenii daca pot sa te imprumute, de a da explicatii.

Lipsa comisionului, adica zero dobanda, se aplica pentru clientii noi, iar suma pe care o poti imprumuta este de pana la 1100 lei.

O alta parte plina a paharului este ca poti aplica pentru un credit IFN simplu si rapid, doar pe baza buletinului si a existentei unui cont bancar.

Nici macar nu trebuie sa te duci in vreo sucursala, completezi cererea online si primesti banii in zece minute direct in contul tau bancar.

Nu te supui vreunui risc

Cui nu-i place siguranta si confortul? Un credit IFN implica zero riscuri. Altfel spus, nu trebuie sa oferi vreo garantie, sa lasi gaj un obiect pentru a dovedi astfel ca esti o persoana de incredere si ca ti se poate oferi suma solicitata. Nu!

IFN-ul iti ofera banii doar pe baza buletinului, a faptului ca ai un venit lunar si un cont bancar. Nici macar nu trebuie sa te prezinti in vreo sucursala, poti alege optiunea de a face cererea online, motiv pentru care primesti banii fara a te mai prezenta in fata unei persoane.

In cazul in care realizezi ca nu poti returna banii la data scadenta, ca mai ai nevoie de cateva zile, anunti lucrul acesta, platesti dobanda pentru perioada de prelungire si mai ai o perioada de respiro.

Platile facute la termen inseamna clienti care sunt rasplatiti pentru fidelitate. Ofertele nu continua sa inceteze, chiar daca nu mai esti pentru prima data client, cu dobanda zero.

Procesul simplu de aplicare pentru creditul IFN te va cuceri cu siguranta, dat fiind transparenta, ai toate datele la vedere, este confortabil - ramai in fata calculatorului si aplici online, rapid - primesti banii direct in contul tau in 10 minute.

Acum stii ce ai de facut pana la salariu pentru ca un colaps financiar sa nu schimbe planul fericit al intregii tale familii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cum sa faci fata cu banii pana la salariu, cand toate s-au scumpit si continua inca?