Antena Meniu Search
x

Cum să faci rapid rost de bani pentru vacanță

S-a instalat deja sezonul cald și, cu siguranță, mai este foarte puțin timp până când vei pleca în vacanță. Mai mult de atât, perioada în care ne aflăm ne oferă o mulțime de mini vacanțe datorită zilelor libere pe care le primim.

- pixabay.com

S-a instalat deja sezonul cald și, cu siguranță, mai este foarte puțin timp până când vei pleca în vacanță. Mai mult de atât, perioada în care ne aflăm ne oferă o mulțime de mini vacanțe datorită zilelor libere pe care le primim, iar acest avantaj presupune mai mult timp pentru noi și pentru mici distracții. Însă, banii nu sunt niciodată suficienți și nu de puține ori ni s-a întâmplat să rămânem fără nicio resursă financiară.

Cum te poate ajuta o casă de amanet de electronice să obții suma de bani de care ai nevoie?

Amanetul funcționează pe un principiu simplu, te ajută să faci rost de o sumă importantă de bani, pe loc, în schimbul bunurilor pe care le ai acasă și nu le mai folosești. Produsele electronice primesc prețuri diferite, în funcție de aparat, brand, stare de funcționare, dar și din punct de vedere estetic. Contravaloarea o primești pe loc în urma unei evaluări din partea unei persoane specializate.

Gama de produse electronice pe care o casă de amanet o acceptă este variată, astfel că poți lăsa telefoane, tablete, laptop-uri, monitoare și calculatoare, etc.

Schimbul bunurilor se face în condiții perfect legale, în baza unui contract transparent, care nu conține alte clauze ascunse. Perioada în care îți lași produsele o stabilești împreună cu evaluatorul. Le poți lăsa pentru o perioada de 30 de zile, dar și cu posibilitatea de prelungire, dacă este cazul.

Care sunt produsele electronice în urma cărora poți să primești sume mari de bani

Telefoanele mobile. În funcție de brand-ul pe care îl deții, poți obține sume diferite de bani. Telefoanele mobile sunt cele mai populare obiecte dintr-un amanet de electronice, pentru ca sunt o soluție rapidă prin care poți obține bani. Cu siguranță mai ai acasă telefoane pe care nu le mai folosești așa că optează să le vinzi către o casă de amanet pentru a te bucura de banii obținuți.

Tablete. Se află tot printre obiectele pe care un amanet de electronice le primește. Poți obține sume mari de bani, în funcție de starea funcțională, dar și estetică a tabletei. Este important și brand-ul tabletei, un criteriu important, care poate stabili o sumă mai mare de bani.

Laptop. Dacă ai un laptop pe care nu îl mai folosești, atunci îl poți vinde către o casă de amanet de electronice. Casele de amanet, pe lângă faptul că îți oferă posibilitatea să amenetezi pe o anumită perioadă de timp obiectele, îți oferă și posibilitatea să le vinzi definitiv. Acestea vor fi ulterior cumpărate de alte persoane care au nevoie, la prețuri mult mai avantajoase față de cele din magazin.

Camere foto sau video profesionale. Dacă ți-ai schimbat vechea cameră foto cu un model mai performant, atunci vinde către o casă de amanet produsele mai vechi. Dacă nu îți dorești să le vinzi, dar ai nevoie de bani, le poți amaneta pentru o perioada de 30 zile, după care să le ridici achitând suma pe care ai stabilit-o împreună cu evaluatorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cum să faci rapid rost de bani pentru vacanță