Antena Meniu Search
x

Cum să scapi de anxietate

De ceva timp te simți neliniștit și ai foarte multe frici? Dacă așa stau lucrurile, înseamnă că te confrunți cu niște tulburări anxioase. Încearcă să lupți cu respectivele tulburări pe cont propriu.

- pixabay.com

De ceva timp te simți neliniștit și ai foarte multe frici? Dacă așa stau lucrurile, înseamnă că te confrunți cu niște tulburări anxioase. Încearcă să lupți cu respectivele tulburări pe cont propriu, iar dacă nu reușești să scapi de ele rapid, cel mai bine ar fi să vizitezi un medic specialist.

Descoperă, mai jos, câteva moduri în care ai putea să încerci să elimini anxietatea din viața ta.

Cumpără-ți un fotoliu de masaj

Masajul este excelent dacă vrei să-ți îmbunătățești sănătatea fizică și, de asemenea, să te relaxezi. Prin urmare, încearcă să ai parte, periodic, de niște ședințe de masaj. Cum? Sunt mai multe variante: să mergi la un salon specializat, să înveți să te masezi singur și să-ți cumperi un fotoliu de masaj. Cea mai bună soluție, pe termen lung, ar fi să-ți cumperi un fotoliu de masaj. Fotoliile de masaj moderne au marele avantaj că pot să lucreze toate zonele importante ale corpului uman, începând cu capul și terminând cu picioarele. De asemenea, fotoliile de masaj de ultimă generație sunt dotate cu funcții speciale pentru relaxare. În funcție de dotări și de cât de nou este, un fotoliu de masaj poate să coste mai puțin de 1.000 de lei sau câteva mii de euro. Află mai multe informații despre prețul unui fotoliu de masaj pe komoder.ro.

Evită cafeaua și alcoolul

Evită să consumi cafea în perioada următoare, deoarece ar putea să-ți accentueze tulburările anxioase și, în plus, să-ți declanșeze niște atacuri de panică, după cum arată diverse cercetări internaționale. De asemenea, este obligatoriu să nu urmezi exemplul altor oameni care suferă de anxietate și aleg să consume alcool, cu scopul de a se calma. Alcoolul nu funcționează! Odată eliminat alcoolul din sânge, stările anxioase revin, la o intensitate mult mai mare decât inițial.

Luptă-te, la propriu, cu anxietatea

Începe să te lupți, la propriu, cu tulburările anxioase pe care le experimentezi. Cumpără-ți un sac și niște mănuși de box și folosește-le din plin. Lovirea sacului de box te va ajuta să scapi de toate gândurile și emoțiile negative. Ai grijă însă ca înainte de fiecare „bătaie” cu sacul de box să execuți niște exerciții de încălzire și, de asemenea, să-ți protejezi foarte bine mâinile, ca să nu le rănești.

În cazul în care „lupta” cu sacul de box nu ți se pare deloc atrăgătoare, găsește alte metode ca să-ți „obosești” fizicul. Ai putea să te apuci de alergat sau să începi să mergi la sală. O altă variantă ar fi să-ți descarci, pe telefonul mobil, o aplicație care să te învețe cum să faci anumite exerciții fizice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cum să scapi de anxietate