Antena Meniu Search
x

Revoltător! Cum se dezinfectează maşinile de pestă porcină, la Galaţi. "Dau la mişto! Cea mai mare ţeapă din ultimii ani" (Video)

În plina epidemie de pestă porcina africană, masinile care coboară de pe bac în Galaţi sunt dezinfectate la mişto.

Cum se dezinfectează de pestă porcină la Galaţi
Revoltător! Cum se dezinfectează de pestă porcină la Galaţi. "Dau la mişto! Cea mai mare ţeapă din ultimii ani"

Pesta porcină africană face ravagii în România, după ce numărul de focare a ajuns la 545, în 98 de localități. Boala a fost confirmată în 84 de localităţi din judeţele Tulcea, Constanţa, Brăila, Ialomiţa şi Galaţi, până în 2 august fiind ucişi nu mai puţin de 49.647 de porci.

Chiar dacă situaţia este extrem de gravă, la Galaţi au fost surprinse imagini de-a dreptul îngrijorătoare, aşa cum numai în ţara noastră poţi vedea.

Imaginile au fost surprinse la Galaţi.

Astfel, în plină epidemie de pestă porcină, pentru ca virusul să nu se răspândească, maşinile care coboară de pe bac trebuie stropite cu o substanţă pentru a fi dezinfectate.

Doar că, de cele mai multe, în România lucrurile se fac "la mişto". 

Un cetăţean a suprins cum doi dintre muncitorii responsabili cu dezinfectarea maşinilor se făceau că stropesc autovehiculele. Practic, în rezervoarele purtate în spate nu mai exista de ceva vreme soluţie, însă asta nu i-a împiedicat să "stropească" în continuare cu o solutie inexistentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Revoltător! Cum se dezinfectează maşinile de pestă porcină, la Galaţi. "Dau la mişto! Cea mai mare ţeapă din ultimii ani" (Video)