Antena Meniu Search
x

Cum va fi vremea de 1 Mai în România. ANM anunţă surprize meteo pe litoral. Ce prognozează meteorologii pentru Grecia şi Bulgaria

ANM a anunţat cum va fi vremea de 1 Mai, pe litoral şi în ţară. Meteorologii aduc veşti şi celor care şi-au făcut planuri să meargă în Grecia sau Bulgaria.

Cum va fi vremea de 1 Mai, pe litoral şi în ţară! ANM anunţă surprize meteo. Ce prognozează meteorologii pentru Grecia şi Bulgaria
Cum va fi vremea de 1 Mai, pe litoral şi în ţară! ANM anunţă surprize meteo. Ce prognozează meteorologii pentru Grecia şi Bulgaria - Facebook

ANM a anunţat cum va fi vremea în minivicanţa de 1 Mai, pe litoral şi în ţară. Meteorologii aduc veşti şi celor care şi-au făcut planuri să meargă în Grecia sau Bulgaria. 

Pentru minivacanţa de 1 Mai, meteorologii prognozează că vremea va fi în general caldă în mare parte din ţară, cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă.

ANM anunţă însă şi ploi, în special averse, cu o probabilitate mai mare în jumătatea vestică, dar nu vor lipsi cu desăvârşire nici în celelalte regiuni.

Cum va fi vremea de 1 Mai pe litoral

Meteorologii spun că vremea de 1 Mai pe litoral va fi puţin mai rece decât în restul ţării.

ANM spune că temperatura apei mării este mai scăzută, de 16 - 17 grade.

Temperaturi ridicate la munte

Românii care vor să petreacă la munte, în minivacanţa de 1 Mai trebuie să ştie că va fi destul de cald, dar cu ploi în special averse de după-amiaza.

Vremea în Grecia şi Bulgaria de 1 Mai

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie spun că în Grecia şi Bulgaria va fi cald de 1 Mai. Vor fi maxime de peste 20 de grade Celsius.

Meteorologii spun că vor fi şi averse, specifice instabilităţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea de 1 Mai în România. ANM anunţă surprize meteo pe litoral. Ce prognozează meteorologii pentru Grecia şi Bulgaria