Antena Meniu Search
x

Cuplu de români cercetat pentru numeroase furturi comise în Italia

Doi români sunt cercetați în Italia pentru comiterea a numeroase furturi, cei doi profitând în special de persoanele în vârstă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.06.2020, 17:26

Anchetatorii sunt convinși că românii au făcut numeroase victime în Italia
Carabinierii au declarat război hoților din Italia - Aosta Sera
  • Românii acționau în special prin metoda "îmbrățișării".
  • Românca ar avea inclusiv un mandat de arestare emis pe numele său.

Cei doi, Elena Zoltan și Vinetu Rostaș, au intrat în atenția forțelor de ordine după ce au comis un furt de 300 de euro în Verres, oraș cu circa 2.500 de locuitori.

Conform Aosta Sera, cei doi s-au dat drept vânzători de tricouri, au atras un cuplu de bătrâni și au furat un portofel cu 300 de euro în el.

Când și-au dat seama de pierdere, bătrânii au alertat forțele de ordine, iar carabinierii au început să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Așa i-au identificat pe cei doi, care după comiterea furtului au dispărut la bordul unei mașini înmatriculate în România.

Au fost identificați drept doi români fără domiciliu în Italia, dar care erau vizați deja de comiterea mai multor furturi.

Femeia ar avea inclusiv un mandat de arestare emis pe numele său, existând cel puțin șapte victime care o acuză că le-a furat banii și bijuteriile prin metoda "îmbrățișării".

Ancheta este departe de a fi încheiată, oamenii legii fiind convinși că mai există și alte victime ale celor doi români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Cuplu de români cercetat pentru numeroase furturi comise în Italia