Antena Meniu Search
x

Cutremur Italia: “Nu sunt români printre victime sau răniți”. Anunţ făcut de MAE

Un cutremur foarte puternic a avut loc în această dimineață în localitatea Amatrice din Italia, la adâncime foarte mică. Potrivit unui bilanț oficial, 38 oameni și-au pierdut viața și alți 100 au fost răniți.

Un cutremur foarte puternic a avut loc în această dimineață, în localitatea Amatrice din Italia, la adâncime foarte mică. Potrivit unui bilanț oficial, 38 oameni și-au pierdut viața și alți 100 au fost răniți.

Ionut Vîlcu, purtător de cuvânt al MAE, a declarat că din "informațiile disponibile în acest moment, printre victime nu se află cetățeni români.”

În ceea ce privește apelurile telefonice primite de la românii care locuiesc în zona afectată de cutremur, acesta a declarat că ei “sunt în regulă”.

Potrivit acestuia, echipa mobilă a Consulatului general al Bologna se află deja în zona afectată de seism, iar cea a Ambasadei de la Roma este în drum.

Vezi și O familie de români din Italia face mărturisiri TERIFIANTE! “Ne-a scuturat cu pat cu tot, ne-a împins în mijlocul camerei, apoi în perete”

De asemenea, purtătorul de cuvânt al MAE a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a exprimat solidaritatea cu poporul italian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cutremur Italia: “Nu sunt români printre victime sau răniți”. Anunţ făcut de MAE