Antena Meniu Search
x

Dan Barna va cere alegeri anticipate la consultările cu Klaus Iohannis

Dan Barna anunță că va merge pe varianta alegerilor anticipate, la consultările de la Cotroceni, cu Klaus Iohannis. Liderul USR urmează să se întâlnească vineri cu Klaus Iohannis.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 10.10.2019, 20:55

Dan Barna în sala de plen a Parlamentului
Dan Barna celebrează rezultatul moțiunii de cenzură care a demis Guvernul Dăncilă, pe 10 octombrie 2019 - Mediafax Foto via Hepta

Dan Barna anunță că va merge pe varianta alegerilor anticipate, la consultările de la Cotroceni, cu Klaus Iohannis. Liderul USR urmează să se întâlnească vineri cu Klaus Iohannis.

Potrivit lui Dan Barna, în cazul negocierilor pentru un nou guvern după votarea moțiunii ar putea fi vorba despre doi premieri formali, care ar putea fi respinși de parlament. Atunci, "se va intra în logica anticipatelor", a susținut liderul USR.

Alegerile anticipate reprezintă pentru Dan Barna varianta în care crede și care devine plauzibilă, având în vedere și implicarea președintelui, în urma declarației susținute imediat după căderea guvernului Dăncilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Barna a susținut că vrea anticipate și imediat după ce rezultatul moțiunii de cenzură a confirmat înlăturarea guvernului PSD.

Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare vineri la Cotroceni, pentru consultări. Delegația Uniunea Salvați România e programată să poarte convorbiri cu șeful statului de la ora 11.30, după delegația PNL, care va fi cu o jumătate de oră mai devreme.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Dan Barna va cere alegeri anticipate la consultările cu Klaus Iohannis