Antena Meniu Search
x

Fostul primar din Călărași a murit. Dan Drăgulin era infectat cu noul coronavirus

Dan Drăgulin, fostul primar din Călărași, a murit. Liderul organizației județene a PNL era infectat cu noul coronavirus. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.10.2020, 10:25

Fostul primar din Călărași a murit. Dan Drăgulin era infectat cu noul coronavirus
Fostul primar din Călărași a murit. Dan Drăgulin era infectat cu noul coronavirus - Facebook
  • Dan Drăgulin a încetat din viață, în această dimineață.
  • La alegerile locale din septembrie, Daniel Drăgulin a pierdut Primăria municipiului Călărași în favoarea candidatului PSD.

Din primele informații, fostul edilul era internat la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală și a încetat din viață în această dimineață.

"Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. 

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis PNL într-un comunicat.

Ludovic Orban, după moartea lui Daniel Drăgulin: "Avea și alte probleme de sănătate"

Ludovic Orban și-a exprimat regretul pentru moartea lui Daniel Drăgulin.

"Am aflat cu mâhnire această veste, că bunul nostru coleg a pierdut bătălia pentru viață. A fost infectat cu Covid. În ultima săptămână de campanie, nu a participat.

A decedat în cursul acestei dimineți. 

Era internat de miercuri dinainte de alegeri. Avea și alte probleme de sănătate. Drăgulin era om în putere, în activitate. Am ținut legătura cu Streinu Cercel permanant. A avut forme grave de manifestare", a declarat premierul Ludovic Orban.

La alegerile locale din septembrie, Daniel Drăgulin a pierdut Primăria municipiului în favoarea candidatului PSD. El a fost învins la scrutinul din 27 septembrie de către Marius Grigore Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Daniel Drăgulin a obţinut 32,96% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43,43% din opţiunile alegătorilor din municipiul Călăraşi, la o prezentă la vot de aproape 40%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Fostul primar din Călărași a murit. Dan Drăgulin era infectat cu noul coronavirus