Antena Meniu Search
x

Dan Tudorache, candidat la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: "Așteptăm numărătoarea care să ne confirme victoria"

Dan Tudorache, primarul în exercițiu de la Sectorul 1, este pe punctul să piardă funcția respectivă, conform primelor estimări de după alegerile locale de duminică, însă reprezentantul Partidului Social Democrat nu și-a pierdut încrederea într-un rezultat final favorabil.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.09.2020, 22:22

Dan Tudorache ar avea cu 10 procente mai puțin decât Clotilde Armand
Estimările arată că Dan Tudorache pierde Primăria Sectorului 1 în fața Clotildei Armand - Facebook Gabriela Firea
  • Estimările arată că Dan Tudorache pierde Primăria Sectorului 1 în fața Clotildei Armand.

Primele estimări arată, duminică seara, o victorie categorică a Clotildei Armand, care ar fi obținut în jur de 47% din voturi.

Deși se estimează că a obținut doar 37,7% din voturi și astfel ar pierde Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache a postat un mesaj plin de optimism pe pagina personală de Facebook.

Dan Tudorache, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 1: Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care astăzi ați votat. Vreau să le mulțumesc în mod special tuturor celor care m-ați votat astăzi. Așteptăm numărătoarea care să ne confirme victoria. Până atunci, vă mulțumesc încă o dată tuturor! #1pentrutoti #ActionamResponsabil

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Alegeri locale 2020 » Dan Tudorache, candidat la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: "Așteptăm numărătoarea care să ne confirme victoria"