Antena Meniu Search
x

Dăncilă, despre demisia lui Carmen Dan şi remanierile din Guvern: "Nu va fi singura"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, despre demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, că nu va fi singura remaniere. Ea a precizat că unii membri ai partidului nu ar fi învăţat sau înţeles nimic, ieşind cu declaraţii publice înainte de a-şi spune părerea în forurile statutare ale partidului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.07.2019, 12:51

Dăncilă, despre demisia lui Carmen Dan şi remanierile din Guvern: "Nu va fi singura" - hepta

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, despre demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, că nu va fi singura remaniere.

Ea a precizat că unii membri ai partidului nu ar fi învăţat sau înţeles nimic, ieşind cu declaraţii publice înainte de a-şi spune părerea în forurile statutare ale partidului.

Dăncilă, despre demisia lui Carmen Dan şi remanierile din Guvern: "Nu va fi singura"

Premierul Dăncilă nu a oferit prea multe informaţii despre demisia ministrului Carmen Dan, însă a anunţat că nu va fi singura. Ea a precizat că unii colegi nu au înţeles să discute întâi în forurile statutare ale partidului şi apoi să iasă cu declaraţii.

"Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învăţat nimic şi dacă ies în spaţiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva. Poate îi va aprecia cei care vor răul acestui partid, dar eu cred că atunci când eşti ataşat unui partid, când crezi în acel partid, declaraţiile trebuie să le faci întâi în interiorul partidului şi pe urmă ieşi cu declaraţii publice. Am cerut fiecărui coleg, fiecărei colege ca să facă acest lucru. Se vede că interesul personal pentru unii este mai mare decât intelesul politic”, a precizat Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Dăncilă, despre demisia lui Carmen Dan şi remanierile din Guvern: "Nu va fi singura"