Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, mesaj pentru cei care o critică: "Am ajuns la concluzia că trebuie să îi las să vorbească. Caută să arunce cu noroi"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că aceia care o critică şi spun despre ea că este “marioneta lui Dragnea” caută să arunce cu noroi în anumiţi oameni, pentru că “aşa au fost învăţaţi”.

Viorica Dăncilă, mesaj pentru cei care o critică: "Am ajuns la concluzia că trebuie să îi las să vorbească. Caută să arunce cu noroi"
Viorica Dăncilă, mesaj pentru cei care o critică: "Am ajuns la concluzia că trebuie să îi las să vorbească. Caută să arunce cu noroi" - Sursă: Hepta

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că aceia care o critică şi spun despre ea că este “marioneta lui Dragnea” caută să arunce cu noroi în anumiţi oameni, pentru că “aşa au fost învăţaţi”. "Eu merg mai departe, încerc să ignor aceste lucruri şi de multe ori când îi văd aşa de înverşunaţi pe lucrurile mărunte, îmi dau seama că merg în direcţia bună", a afirmat Dăncilă.

“Am ajuns la concluzia că trebuie să îi las să vorbească, pentru că nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută să arunce cu noroi în anumiţi oameni, pentru că aşa au fost învăţaţi. Eu merg mai departe, încerc să ignor aceste lucruri şi de multe ori când îi văd aşa de înverşunaţi pe lucrurile mărunte, îmi dau seama că merg în direcţia bună”, a spus Dăncilă, întrebată despre criticile pe care le primeşte.

Ea a susţinut că "sunt lucruri care nu trec impasibil" pe lângă ea, dar încearcă să îşi păstreze “echilibrul”.

“Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Nu, sunt anumite lucruri care într-adevăr, nu îmi vine să cred că cineva poate gândi aşa ceva. Încerc să îmi păstrez echilibrul, am o datorie şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri”, a mai spus premierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă, mesaj pentru cei care o critică: "Am ajuns la concluzia că trebuie să îi las să vorbească. Caută să arunce cu noroi"