Antena Meniu Search
x

Dani Mocanu, judecat pentru un videoclip de pe YouTube cu 20 milioane de vizualizări

Dani Mocanu a fost trimis în judecată de procurori, în stare de libertate, pentru incitare la ură sau discriminare, din cauza unui videoclip de pe YouTube.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.01.2020, 15:04

Dani Mocanu, judecat pentru un videoclip de pe YouTube
Dani Mocanu va fi judecat pentru un clip video de pe YouTube - Captură YouTube

Dani Mocanu a fost trimis în judecată de procurori, în stare de libertate, pentru incitare la ură sau discriminare, din cauza unui videoclip de pe YouTube.

Manelistul este acuzat că prin melodia sa a incitat la ură împotriva femeilor, motiv pentru care a fost trimis în judecată.

'Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, interpret de muzică, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare', se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

Totul din cauza melodiei cu numele 'Curwa' pe care Dani Mocanu a urcat-o pe YouTube şi în care manelistul ironizează o tânără care locuia la ţară şi pe care a transformat-o în prostituată.

Pe acelaşi subiect

'În data de 27 aprilie 2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură şi discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului', au mai arătat procurorii într-un comunicat de presă.

Dosarul lui Dani Mocanu a fost trimis la Judecătoria Piteşti.

Cu toate că videoclipul reprezintă motivul pentru care manelistul va fi judecat, acesta este în continuare activ pe YouTube, având astăzi 20,1 milioane de vizionări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dani Mocanu, judecat pentru un videoclip de pe YouTube cu 20 milioane de vizualizări