Antena Meniu Search
x

Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro, a murit! Filma concertul celor de la "Goodbye to Gravity"

34 de morţi este noul bilanţ al incendiului din "Colectiv"! Dan Ciobanu (39 de ani), chitaristul trupei Prea Târziu, avea arsuri 75% din corp. Acesta filma concertul "Goodbye to Gravity" în noaptea fatidică

Daniel Ciobanu a murit la 39 de ani

34 de morţi este noul bilanţ al incendiului din "Colectiv"! Dan Ciobanu (39 de ani), chitaristul trupei Prea Târziu, avea arsuri pe 75% din corp. Acesta filma concertul "Goodbye to Gravity" în noaptea fatidică

Chitaristul trupei "Prea Târziu" a filmat ultimul concert din clubul Colectiv. A făcut asta din pasiune pentru rock şi pentru imagini. După o săptămână în care a luptat pentru viaţă, trupul lui Dan Ciobanu a cedat.

Daniel Ciobanu avea arsuri pe mai bine de 45 la sută din suprafaţa corpului, iar la solicitarea familiei acestuia, Gigi Becali a donat 70.000 de euro ca acesta să fie transferat în Israel, însă medicii au reevaluat vineri starea sa de sănătate şi au revocat decizia trasportului.

Soţia lui Daniel Ciobanu a fost indignată de decizie, deşi primise banii necesari. "Un medic de aici mi-a spus că toţi vor muri din cauza septicemiei. Aşa mi s-a spus, că nu au nicio şansă. Deja se infectează cu propria carne", spunea soţia lui Daniel Ciobanu.

CITEŞTE ŞI  Au mai murit două persoane! Noul bilanţ "COLECTIV": 34 de morţi

Daniel era tatăl a doi copii şi era însă singurul copil şi unicul susţinător pentru părinţii lui, care suferă de boli incurabile. Mama lui Dan este operată pe creier şi trebuie să fie asistată 24 de ore din 24. Iar tatăl lui Dan trebuia, în prima săptămâna din noiembrie, să fie operat de cancer. Operaţia a fost amânată.

CITEŞTE ŞI S-au reîntâlnit în CER! Ionuţ Popescu, iubitul Monicăi Tănăsoiu, a murit la Spitalul de Arşi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro, a murit! Filma concertul celor de la "Goodbye to Gravity"