Antena Meniu Search
x

O dansatoare româncă de striptease a ţepuit un italian cu zeci de mii de euro

O tânără româncă, dansatoare de striptease în Italia, a reuşit să ţepuiască un bărbat din provincia Pordenone cu 36.000 de euro, după ce l-a păcălit că tatăl ei este foarte bolnav.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 11:53

Adelina Mirabela Nicola l-a întâlnit pe italian într-un club de noapte din Fossalta di Portogruaro
O dansatoare româncă de striptease a ţepuit un italian cu zeci de mii de euro - Profi Media / Imagine ilustrativă

O tânără româncă, dansatoare de striptease în Italia, a reuşit să ţepuiască un bărbat din provincia Pordenone cu 36.000 de euro, după ce l-a păcălit că tatăl ei este foarte bolnav.

Un judecător din provincua Pordenone, Italia, a condamnat o româncă la 9 luni de închisoare pentru fraudă.

Tânăra de 33 de ani a reuşit să obţină de la un bărbat de 40 de ani, rezident în Cordenons, provincia Pordenone, nu mai puţin de 36.000 de euro, minţindu-l că are nevoie de bani pentru tatăl ei care este foarte bolnav în România.

Adelina Mirabela Nicola l-a întâlnit pe italian într-un club de noapte din Fossalta di Portogruaro, acolo unde fata presta dansuri lascive, scrie trevisotoday.it.

Cei doi au început o relaţie de amor, iar în mintea tinerei a încolţit un plan prin care să obţină de la bărbat cât mai mulţi bani. 

"Tata e grav bolnav!"

Italianul a declarat în instanţă că românca a l-a indus în eroare, cerându-i în mod repetat s-o împrumute cu diverse sume de bani pentru a-şi ajuta tatăl din România.

Tânăra i-a spus că părintele este grav bolnav şi că are nevoie de aceşti bani pentru a putea susţine cheltuielile cu locuinţa tatălui, dar şi pentru a-i asigura acestuia medicaţia necesară.

Cei 36.000 de euro i-au fost daţi româncei în tranşe, atât numerar, cât şi prin transferuri bancare.

Când şi-a dat seama că a fost escrocat, bărbatul a acţionat-o în judecată pe Adelina pentru fraudă. Pentru fapta sa, un judecător din Pordenone a condamnat-o pe tânără la 9 luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O dansatoare româncă de striptease a ţepuit un italian cu zeci de mii de euro