Antena Meniu Search
x

David Goodall, renumitul om de știință australian, a plecat în Elveția pentru a se sinucide asistat (Video)

În vârstă de 104 ani, David Goodall, ecologist și botanist australian de renume internațional, a ales să plece în Elveția, pentru a și putea pune capăt zilelor în mod legal, cu asistență. 

David Goodall, renumitul om de știință australian, a plecat în Elveția pentru a se sinucide asistat
David Goodall, renumitul om de știință australian, a plecat în Elveția pentru a se sinucide asistat

În vârstă de 104 ani, David Goodall, ecologist și botanist de renume internațional, a ales să plece din Australia în Elveția, pentru a și putea pune capăt zilelor în mod legal, cu asistență. 

David Goodall a plecat din Australia natală spre Elveția, unde se va interna la o clinică care îl va ajuta să se sinucidă.

Omul de știință a precizat că regretă faptul că trebuie să plece din Australia pentru a beneficia de sinucidere asistată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Goodall a ales Elveția pentru că în Australia sinuciderea asistată a fost legalizată anul trecut în statul Victoria, însă beneficiari ai acestui serviciu sunt doar persoanele care suferă de o boală terminală.

Bărbatul în vârstă de 104 ani nu suferă de vreo boală terminală, ci a ales să-și pună capăt zilelor fiindcă vârsta înaintată nu îi mai permite să ducă un mod de viață activ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » David Goodall, renumitul om de știință australian, a plecat în Elveția pentru a se sinucide asistat (Video)