Antena Meniu Search
x

De ce s-a prăbuşit scena cu Inna, la Istanbul. Impresarul vedetei reacţionează: "A fost lamentabil! Nu s-a mai întâmplat aşa ceva niciodată!" (Video)

Scene şocante surprinse, ieri seară, la concertul susţinut de Inna, la Istanbul. Vedeta s-a prăbuşit de la o înălţime de aproape doi metri, după ce s-a rupt scena sub ea.

Scene şocante surprinse, ieri seară, la concertul susţinut de Inna, la Istanbul. Vedeta s-a prăbuşit de la o înălţime de aproape doi metri, după ce s-a rupt scena sub ea.

Cântăreaţa şi-a dus la final prestaţia însă a fost transportată la spital imediat după ce a terminat concertul. Inna a fost rănită la ambele picioare, dar a transmis că este bine. 

O fotografie publicată chiar de artistă pe Instagram o arată pe tânără cu picioarele bandajate.

Impresarul cântăreţei a declarat că a vorbit cu Inna în această dimineaţă.

"A fost un incident lamentabil. Nu ştiu care a fost cauza. Colaborăm cu ei şi nu s-a mai întâmplat aşa ceva niciodată", a spus impresarul Innei. 

Românca va mai sta şi mâine în Turcia, după care va pleca spre Barcelona.

Între timp, au apărut şi primele imagini cu momentul din timpul concertului în care Inna a fost la un pas de tragedie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreaţa de 31 de ani a ţinut să-şi aisgure fanii că este în afara oricărui pericol şi a publicat o poză în care zâmbeşte de pe patul de spital. Inna, care are picioarele pansate, a anunţat că turneul din Turcia nu va suferi modificări din cauza aceasta.

„Scena s-a prăbuşit. Eu sunt bine! Mulţumesc lui Dumnezeu! Vă mulţumesc că aţi venit! Vă doresc iubire şi pace! Continuăm turneul nostru în Turcia. Ne vedem mâine la Ankara", a fost mesajul Innei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » De ce s-a prăbuşit scena cu Inna, la Istanbul. Impresarul vedetei reacţionează: "A fost lamentabil! Nu s-a mai întâmplat aşa ceva niciodată!" (Video)