Antena Meniu Search
x

Decesul din spatele numărului 470: O infirmieră de 56 de ani care a luptat în linia întâi la Spitalul Judeţean Arad

România a înregistrat, luni seară, cel de-al patrulea deces din rândul cadrelor medicale care s-au infectat cu coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.04.2020, 09:06

Decesul din spatele numărului 470: O infirmieră de 56 de ani din Arad
O infirmieră de 56 de ani a murit la Arad - Mediafax Foto / Dani Amariei via Hepta
  • O infirmieră de 56 de ani din Arad a murit din cauza coronavirusului.
  • Este cel de-al patrulea de deces din rândul cadrelor medicale care s-au infectat cu COVID-19.

Este vorba de o infirmieră de 56 de ani din Arad, care suferea de diabet zaharat de tip II.

Femeia, care lucra pe Secţia de Diabet a Spitalului Judeţean Arad, a murit după ce s-a chinuit două săptămâni la Terapie Intensivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, femeia a fost internată în data de 29.03.2020, la Spitalul Județean de Urgență Arad – secția boli infecțioase – COVID, apoi transferată în secția ATI în data de 19.04.2020.

Citește și:

Prin natura meseriei, femeia intrase în contact cu mai multe cazuri confirmate de coronavirus.

"O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secţia de Diabet, a pierdut aseară lupta cu virusul Covid-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să o aibă în paza sa!”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad la vestea decesului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Decesul din spatele numărului 470: O infirmieră de 56 de ani care a luptat în linia întâi la Spitalul Judeţean Arad