Antena Meniu Search
x

Foto Declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi semnate online, pe platforma STS

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a actualizat platforma unde românii pot completa online declarațiile pe propria răspundere și adeverințele de la angajator care atestă motivele deplasării în afara locuinței, în intervalul orar 23.00 - 5.00.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.11.2020, 16:27

formulat STS
Echipaje ale Poliției și Jandarmeriei au verificat documentele mai multor conducători auto, la intrarea în București, pe DN1, după instituirea stării de carantină în Capitală, 25 martie 2020 - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta
  • Restricții între orele 23:00 și 5:00, din 9 octombrie
  • Noile măsuri au scopul de a limita răspândirea SARS-CoV-2

Platforma electronică https://formular.sts.ro pemite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Telecomunicații Speciale, după completare formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul.

Potrivit Mediafax, STS precizează că datele completate de cetățeni pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.

Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi semnate online, pe platforma STS