Antena Meniu Search
x

Defilare cu maşinile de gunoi şi excavatorul primăriei, la parada de 1 Decembrie, în Buzău

Imagini unice au fost surprinse înt-ro comună din Buzău, de Ziua Naţională. Defilare cu maşinile de gunoi şi excavatorul primăriei, la parada de 1 Decembrie.

În urma unui pluton de militari au defilat maşinile de gunoi
Defilare cu maşinile de gunoi şi excavatorul primăriei, la parada de 1 Decembrie, în Buzău - Facebook

Imagini unice au fost surprinse înt-ro comună din Buzău, de Ziua Naţională. Defilare cu maşinile de gunoi şi excavatorul primăriei, la parada de 1 Decembrie.

Centenarul Marii Uniri a fost celebrat cu o paradă cu fanfară şi la Cislău, o comună cu aproape 5.000 de locuitori, din vestul judeţului Buzău. 

Şocul paradei de 1 Decembrie a fost momentul în care, în timp ce fanfara intona "Treceţi batalioane române Carpaţii", pe strada principală din comună apar maşinile de gunoi ale firmei de salubrizare a Primăriei, urmate de escavatorul instituţiei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe una dintre maşini, angajaţii de la Salubritate salută milităreşte, la fel cum o făcuse comandantul plutonului de militari care a defilat înaintea maşinilor de gunoi.

Se pare că iniţiativa a aparţinut primarului Dumitru Mitroiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Defilare cu maşinile de gunoi şi excavatorul primăriei, la parada de 1 Decembrie, în Buzău