Antena Meniu Search
x

Fanii Despacito, în extraz. Clipul lor preferat e din nou pe Internet. Shakira şi Drake, şi ei ţintele hackerilor

„Despacito”, cel mai urmărit videoclip de pe YouTube din toate timpurile, cu peste 5 miliarde de vizualizări, a fost şters de hackeri,

- Youtube

„Despacito”, cel mai urmărit videoclip de pe YouTube din toate timpurile, cu peste 5 miliarde de vizualizări, a fost şters de hackeri, iar victime ale atacului cibernetic au fost conturi de VEVO ale unor artişti precum Shakira şi Drake.

Videoclipul piesei „Despacito” interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee a fost recuperat de Vevo şi este din nou disponibil pe YouTube, după ce marţi, el a fost una dintre ţintele hackerilor.

Hackerii au publicat marţi mesaje pro-palestiniene în locul videoclipului indisponibil, însă câteva ore mai târziu acesta a fost reactivat.

VEVO este o platformă care gǎzduieşte şi promoveazǎ videoclipuri muzicale. Este deţinută de Sony Music Entertainment, Universal Music Group şi de Abu Dhabi Media Company. Gǎzduirea videoclipurilor este asiguratǎ de YouTube şi Google, iar VEVO partajeazǎ veniturile din publicitate.

„Despacito” a fost lansat în ianuarie 2017 şi a stabilit mai multe recorduri. A stabilit un record şi pe platforma Vevo, fiind cel mai vizionat videoclip în decurs de 24 de ore al unei piese cântate în limba spaniolă, cu 5,4 milioane de accesări. Apoi a fost desemnat videoclipul care a ajuns cel mai rapid la cifra de 200 de milioane de vizualizări, 2 miliarde şi 3 miliarde de vizualizări.

Piesa a fost descărcată de 4,6 miliarde de ori în decurs de şase luni, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music, citate de Billboard.

Single-ul a petrecut 16 săptămâni pe primul loc în Billboard 100, egalizând recordul stabilit de Mariah Carey şi Boyz II Men, cu „One Sweet Day”, în 1995-1996.

În noiembrie 2017, cântecul „Despacito” al lui Luis Fonsi a câştigat trofeele tuturor categoriilor la care a fost nominalizat în cadrul celei de-a 18-a ediţii a Latin Grammy Awards. „Despacito” a fost desemnată „Record Of The Year”, „Song Of The Year”, „Best Urban Fusion/Performance” (pentru remixul piesei la care colaborator a fost Justin Bieber) şi „Best Short Form Music Video”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Fanii Despacito, în extraz. Clipul lor preferat e din nou pe Internet. Shakira şi Drake, şi ei ţintele hackerilor