Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre incidentul în care trei elevi au fost înjunghiaţi în Vaslui

Trei adolescenţi din Vaslui au fost înjunghiaţi în cursul zilei de miercuri, în apropierea unei treceri de pietoni. Agresorul are 17 ani şi a fost reţinut. Iniţial, atacatorul a urmărit de pe margine, impasibil, cum medicii intervin pentru a salva cele trei victime. Abia după aceea s-a predat.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.04.2019, 17:53

Cuţitarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Un puşti de 17 ani a înjunghiat trei elevi cu un briceag - Hepta

Trei adolescenţi din Vaslui au fost înjunghiaţi în cursul zilei de miercuri, în apropierea unei treceri de pietoni. Agresorul are 17 ani şi a fost reţinut. Iniţial, atacatorul a urmărit de pe margine, impasibil, cum medicii intervin pentru a salva cele trei victime. Abia după aceea atacatorul s-a predat.

S-a emis mandat de arestare preventivă, însă localnicii atrag atenţia asupra faptului că acest incident nu este deloc unul izolat.

Incidentele cu elevi, neraportate de teama răspunderii

Până la urmă, victimele scapă cu viaţă, chiar dacă unul dintre băieţi riscă să-şi piarda o ureche. Însă localnicii spun că este o chestiune de timp până când vor apărea şi cazuri cu persoane ucise.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre profesorii celor implicaţi în incidentul de miercuri a spus pentru Vremea Noua, sub protecţia anonimatului, că "am avut elevi care au venit băuţi la şcoală încă de la 8 dimineaţa, iar cuţitele şi bricegele au devenit obiecte de rechizită în şcoli".

Profesorul respectiv este convins că incidente precum cel de miercuri vor deveni o obişnuinţă şi compară aceste cazuri cu infecţiile nosocomiale din spitale.

"Există o statistică cu oficială cu abandonul şcolar. Dar vă spun eu că adevărul este cu totul altul. Este precum situaţia cu infecţiile nosocomiale. Ca şi la Ministerul Sănătăţii, şi la noi, în Învăţământ, nu se raportează toate problemele pentru că nimeni nu vrea să fie tras la răspundere", este mesajul transmis de profesorul vasluian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii despre incidentul în care trei elevi au fost înjunghiaţi în Vaslui