Antena Meniu Search
x

Denisa a murit cu zile, spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore

Denisa a murit cu zile, spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.02.2019, 15:03

Denisa avea 9 ani
Denisa a murit cu zile, spune bunica fetiţei de 8 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore - Captură video

Denisa a murit cu zile, spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.

Femeia din Dimitrie Cantemire trăieşte o tragedie nesfârşită. Luni seara a murit Denisa, lumina ochilor ei. Avea doar 9 ani şi nimic nu anunţa tragedia. Bunica ei susţine însă că fetiţa putea fi salvată, daca ambulanţa ajungea de la Huşi mai repede.

Sunt 23 de km între Dimitrie Cantemir şi Huşi, iar bunica Denisei povesteşte că a sunat la salvare la 14.30, luni, iar ambulanţa a ajuns la 16:20: "Dacă venea Salvarea, cred că acum era salvată.", sunt cuvintele femeii.

Ea spune că luni la prânz a venit de la Huşi de la Spital, unde fusese internată, şi a găsit-o pe Denisa plângându-se că îi e rău: "Fata era bolnavă, înfometată, nu mâncase. Am dat pe la două şi ceva telefon la salvare la Huşi, salvarea a venit la ora 4 şi jumătate. După aceea au mai venit două salvări şi fata mi-a murit aici. S-a simţit rău, eu am fost internată la spital. A vomitat la 2 noaptea, o singură dată, aşa a zis băiatul meu."

Pe acelaşi subiect

Copila a suferit un stop cardio respirator chiar când medicii de la prima salvare erau în curte şi încercau să afle ce are. Autopsia va stabili exact cauza morţii şi de asemenea ce suferinţe a avut micuţa, de a vomitat şi nu mai putea mânca.

Bunica Denisei spune că nu mai are putere să trăiască. În urmă cu aproape 9 ani a pierdut-o pe mama Denisei, acum pe singura ei nepoată: "Mi-a murit fată de 18 ani jumate, de cancer la gât, acum nepoata de 9 ani, am crescut-o de la 7 luni."

Denisa era elevă în clasa a treia şi în urma ei a rămas un ocean de durere şi multe semne de întrebare legate de moartea ei fulgerătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Denisa a murit cu zile, spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore