Antena Meniu Search
x

Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani. Iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela e păzită 24 de ore din 24

Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani. Iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela e păzită 24 de ore din 24. Adolescenta urmează să fie dusă la audieri, după ce Bogdan Ionel a declarat că mobilul crimei este o jignire adusă de victimă prietenei sale.

Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani
Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani. Iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela e păzită 24 de ore din 24

Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani. Iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela e păzită 24 de ore din 24.

Adolescenta urmează să fie dusă la audieri, după ce Bogdan Ionel a declarat că mobilul crimei este o jignire adusă de victimă prietenei sale.

Mihaela trăieşte într-un Centru de Plasament din Botoşani, dar de miercuri seara a fost internată de şefii DGASPC la secţia Neurospihiatrie infantilă a spitalului judeţean Botoşani, susţine presa locală. Şi asta din cauza labilităţii psihice în care se afla, dar şi pentru a o proteja de valul de ură stârnit pe Internet la adresa ei.

Fata e e păzită permanent de angajaţii spitalului, existând suspiciunea că ar intenţiona să se sinucidă, după ce pe reţelele de socializare împotriva ei s-a pornit o adevărată prigoană. Deoarece Bogdan susţine că a ucis-o pe Petronela pentru că aceasta i-a spus că iubita lui e "grasă şi urâtă", Mihaela e acum linşată mediatic şi cei care o au în grijă încearcă să o protejeze.

Mai ales că au apărut şi acuze la adresa ei legate de prezenţa la locul crimei şi implicarea directă în aceasta.

De altfel, fata şi-a închis total contul de facebook la mai puţin de 24 de ore după crimă şi după ce primise sute de mesaje de ameninţare şi jigniri teribile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani. Iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela e păzită 24 de ore din 24